Zábery hovoria za všetko: Vraha majú vyšetrovatelia možno rovno pod nosom! Je to jeden z nich?

Nórska polícia s kolegami z americkej FBI odštartovala najväčšie pátranie v histórii Larviku. Hon za sériovým vrahom však môže priniesť aj nepekné zistenia!

Nájsť roky hľadaného vraha, ktorý sa s najväčšou pravdepodobnosťou ukrýva v malom nórskom meste, môže byť poriadnou výzvou. Polícia už vie, aké obete si vyhľadáva, no aj to, kde ich telá ukrýva. Za posledných dvadsať rokov zmizlo 46 žien, ktoré sú typmi hľadaného Roberta Godwina. Jednou z obetí môže byť aj neter Franka, ktorý pracoval v radoch polície, no po zmiznutí netere sa vydal na vlastné pátranie a polícia s ním ukončila kontakt, pretože sa z celej situácie zbláznil. Americkí vyšetrovatelia môžu do pátrania priniesť viac súvislostí, keďže vrah vyčínal najskôr v USA! 

Spolupráca sa pre Američanov stáva poriadnou výzvou. Maggie Griffinová si nesadne s Nilsom Hammerom, svojským nórskym vyšetrovateľom, ktorý často koná viac emočne než s rozumom. Táto jeho mierne výbušná povaha sa môže ukázať ako veľký problém pri práci. Nils je dobrý detektív, no má svoje muchy. Má v sebe však toľko negatívnych emócii, že by dokázal väzniť ženy a ubližovať im? Keď polícia nájde studňu, kde by mohlo byť ukryté telo jednej z obetí, Maggie sa pustí do studne bez súhlasu Nilsa. Ten záhadne zmizne do auta. Ukáže sa, že sa vyberie skontrolovať miestnosť, kde je ukrytá mladá blondínka! 

Sledujte Wisting dnes o 21:50 na JOJke! 

Tagy: Wisting