Otec s dcérou na prechádzke objavia desivú mŕtvolu: Políciu nález zavedie k sériovému vrahovi!

Už dnes večer na JOJke štartuje nórsky seriál na motívy knihy Jørna Liera Horsta. V prvej epizóde odhalí polícia telo, ktoré ich dovedie k strašným zisteniam!

Je pokojná zima, krátko pred Vianocami, keď sa život v priateľskom susedstve zmení na nočnú moru. Otec s dcérou pri hľadaní vianočného stromčeka objavia desivý nález. Mŕtve telo v značnom štádiu rozkladu. Ihneď privolajú políciu. Vyšetrovateľ William Wisting, ktorý po smrti svojej manželky pomaly stráca kondíciu, príde na miesto činu a a nechce veriť svojím očiam. Malé nórske mestečko Larvik sa tak razom ocitá vo veľkom nebezpečenstve! 

O vyšetrovanie sa ihneď zaujíma aj Wistingova dcéra Line, ktorá sa o objavení tela dozvie zo svojej redakcie. Dychtivá novinárka sa chopí investigatívy, dúfajúc, že jej otec poskytne informácie. Ten by bol však najradšej, ak by jeho dcéra robila úplne inú prácu a neplietla sa do vyšetrovania polície. Do toho sa však zapletie americká FBI, ktorá má s vyčíňaním sériového vraha svoje skúsenosti. Na mŕtvom tele sa totiž nájdu odtlačky roky nezvestného sériového vraha, ktorý vyčíňal v USA. Prečo by sa však skrýval až v ďalekej Škandinávii?  

Sledujte Wisting v premiére dnes o 21:50 na JOJke!

Tagy: Wisting