Polícia objaví telo možno prvej obete: Má niečo s vraždami spoločné aj Nils Hammer?

Na konci poslednej epizódy to vyzeralo, že by mohol byť Nils Hammer zapletený do vrážd mladých žien v Larviku. Dnes nájde polícia možno prvú obeť!

Je Nils zapletený v miznutí mladých žien alebo sa vrahom len inšpiroval? Pravda vás možno prekvapí. Vyzerá to, že pre políciu nebude hlavnou postavou pátrania. Policajti z Larviku v spolupráci s americkou FBI stále budú pátrať po americkom vrahovi. Kto je však záhadnou ženou, ktorú Nils väzní? Od vyšetrovania sa bude policajt radšej dištancovať a riešiť bude svoje osobné drámy. Polícia medzitým odhalí studňu, v ktorej nájdu pozostatky ľudského tela. Pôjde o jednu z obetí Godwina?

Do deja sa zamotáva syn Wistinga, ktorý sa vráti po čase domov. Do rodinného domu prinesie Vianoce aj stratenú rodinnú lásku a Wistingovi aj Line dôjde, že by mali ako rodinu držať viac spolu. Otázkou je, či sa im to aj podarí. Line sa na svojho otca očividne podala viac ako jej mladší brat. Minimálne, čo sa workoholizmu týka. Pri stole mu bez hanby potom, čo sa na chvíľu vzdiali, vezme mobil, z ktorého sa bude snažiť vytiahnuť viac o policajnom vyšetrovaní, ako jej je on sám ochotný povedať. Nič netušiaci Wisting pozve svojho syna na obed. Otázkou je, či sa naň nakoniec dostaví a nepohltí ho práca!

Sledujte Wisting dnes o 21:50 na JOJke! 

Tagy: Wisting