Veľký policajný škandál v priamom prenose: Wistinga suspendujú za chybu z minulosti!

Line sa Wistingovi podarilo zachrániť a polícia úspešne vyriešila prípad sériového vraha. Toho zastrelila Maggie Griffinová pri záchrane Wistinga. Americká FBI sa sťahuje z Larviku a Wisting medzitým čelí vážnemu obvineniu!

William Wisting je po úspešnom pátraní zavolaní do priameho prenosu veľkej nórskej televízie. Očakáva otázky o vyšetrovaní, ktoré ho takmer stálo život dcéry. Robert Godwin unášal roky mladé ženy a jednou z nich bola aj jeho dcéra Line. Tá príde do televízie otca podporiť. To však ani jeden z nich netuší, že bude čeliť obvineniu v priamo prenose. Wistinga privítajú ako "najväčšiu nórsku celebritu". Nórska polícia pri vyšetrovaní dosiahla väčší úspech ako americká FBI. V štúdiu bude okrem policajta a moderátora prítomný aj právnik, ktorý voči Wistingovi vznesie vážne obvinenia. "Tvrdíte, že polícia v Larviku spáchala justičný omyl," uvedie moderátor právnika. Ten bude tvrdiť, že má na to dokonca dôkazy, ktorými Wistiga konfrontuje. Polícia podľa neho manipulovala dôkazy a porušila úmyselne zákon a "falošný" vrah si odsedel 17 rokov. V tomto prípade bol zodpovednou osobou práve Wisting!

V práci ho budú musieť po tomto odhalení suspendovať. William si je istý, že sa žiadnej chyby pred rokmi nedopustil. Nemohol to naňho niekto narafičiť? Line sa bude prípad bytostne týkať, keď ho budú riešiť v denníku, kde pracuje. Dokáže očistiť otcovo meno? Už raz riskovala život pri pátraní po vrahovi. Opäť sa však pustí do ďalšieho pátrania, aby sa odpútalo od celoštátneho vyšetrovania jej otca. Line je nepoučiteľná a púšťa sa do ďalšieho život ohrozujúceho prípadu! 

​Sledujte Wisting dnes o 21:50 na JOJke!

Tagy: Wisting