Line uniesol sériový vrah: Podarí sa ju Wistingovi zachrániť alebo sa stane ďalšou obeťou?

Nebezpečné pátranie Line doženie až do rúk hľadaného sériového vraha. Je isté, že Wistingovú dcéru má v rukách Robert Godwin. Podarí sa policajtovi dcéru zachrániť alebo sa stane ďalšou obeťou?

Line veľa riskovala tým, že sa vydala riešiť vlastný prípad. Otcovi priznala, že sa chcela stať policajnou vyšetrovateľkou rovnako ako on. Jej otec jej miesto riešenia celoštátneho pátrania dal do rúk vyšetrovanie úmrtia ich suseda. To sa mohlo zdať ako nevinné a neohrozujúce pátranie. Opak sa stal pravdou a Line sa tak zaplietla do oveľa vážnejších problémov. Kvôli jej pátraniu si ju našiel samotný Robert Godwin, ktorý ju uniesol. Line ako pekná blondínka zapadá do jeho profilu obetí. Wisting sa snaží nájsť Godwina s pomocou Maggie, vyšterovateľky z americkej FBI.  

Podľa doterajších zistení polície sa Robert Godwin nemusí nachádzať len na území Nórska, vonkoncom nie len v Larviku. Hranicu mohol zrejme prekročiť až do Švédska. Wistingovi ide o veľa, keďže dobre vie, čoho je schopný Godwin. Na to, aby mohla polícia prekročiť hranice Švédska musí dostať povolenie. Medzitým môže prísť Line o život. Polícia dostane tip, že má Godwin vo Švédsku chalupu, kde mohol práve svoje obete väzniť. V tej však nenájdu žiadny pohyb. Našťastie polícii padne zrak na opustené auto, z ktorého sa Line podarilo uniknúť. Godwin ju však dobehol a pre Wistingovu dcéru už môže byť neskoro!

Sledujte Wisting dnes o 21:50 na JOJke!

Tagy: Wisting