Wistinga chcú posadiť, ten trvá na svojej nevine! Medzitým v Larviku zmizne ďalšia žena!

Po prevalení závažných obvinení voči Wistingovi a následnej suspendácii mu hrozí dokonca väzenie. Medzitým dôjde k zmiznutiu ďalšej mladej ženy!

Wisting si je istý, že neprávom neposadil do väzenia iného páchateľa. Policajná náčelníčka ho však musí suspendovať. Policajt sa rozhodne miesto oddychu očistiť svoje meno. Detektív Wisting si uvedomí, že prípad musí vyriešiť sám a utajene, aj keď to má oficiálne zakázané. Príde ho vypočuť vyšetrovateľ z vnútorného. "Niekto si odsedel 17 rokov na základe vykonštruovaných dôkazov," zaznie z jeho úst. "Hrozí vám trest 23 rokov za vás justičný omyl," pohrozí mu.  Aj jeho dcéra sa bude otcovi snažiť pomôcť. Line narazí na svojho ex, ktorý jej otcovi nikdy nebol sympatický. Tvrdohlavá blondínka však koná podľa seba! 

Medzitým dôjde k ďalšiemu zmiznutiu mladej blondínky. Polícia však Roberta Godwina, vraha mladých žien, zastrelila. Je niekto, kto sa mohol jeho vraždami inšpirovať? Ide o Linneu, mladú blogerku, ktorá už na polícii raz bola kvôli tomu, že ju niekto sledoval. V tom čase si polícia myslela, že sa to mladej žene len zdá. Keď prídu zmiznutie dcéry nahlásiť jej rodičia, opäť ich budú chcieť poslať domov. Bez Wistinga je oddelenie stratené a pre mladú ženu už môže byť neskoro. Napokon sa však Benjamin rozhodne navštíviť miesto, kde by sa Linnea mohla nachádzať. Podarí sa im ju zachrániť včas?

Sledujte seriál Wisting v dvoch častiach za sebou dnes od 21:50 na JOJke!

Tagy: Wisting