Ivane Šiškovej sa plní každá veštba!

Redaktorka Promi novín má službu v Joj Café. Ako veštkyňa!
Veštenie sa stalo záľubou Ivany Šiškovej už v rokoch dospievania. Iba občas si vyložila karty, aby sa dozvedela, čo ju čaká a neminie. Keď sa však každá predpoveď, ktorú vyriekla, aj naplnila, veštecké karty radšej odložila bokom. Vrátila sa k nim až pred troma rokmi, keď pre významné zmeny v osobnom živote potrebovala opäť intuitívne vedenie "zhora".
Veští kamarátom, kolegyniam z Promi novín, aj svojím fanúšikom. „Niektorým ľuďom som veštila veci, ktoré niežeby mi neboli príjemné, ale vychádzali zle," hovorí Ivana Šišková o svojich skúsenostiach s veštením. „Niekedy to robím tak, že naschvál poviem niečo opačne, ako to v kartách vyjde, pretože nechcem, aby z toho mali depku. A niekedy sa stane, že keď človeka navnadíš, povzbudíš, tak má ešte šancu to obrátiť na to dobré." Pre vysoký záujem o jej veštenie sa rozhodla zorganizovať akciu v Joj Café, kde včera predpovedala návštevníkom a záujemcom, čo ich čaká. Nestihla však vyhovieť všetkým, preto ju tam nájdete aj dnes o 17:00!
Predpovedať, aká bude ďalšia televízna sezóna, nechcela. „Keby sa tá televízia týkala iba jednej osoby, tak vtedy áno. Lenže za tou televíziou je množstvo ľudí, ktorí majú rôzne osudy, rôzne energie, rôzne zmýšľanie a rôzne charaktery. Preto ja neuznávam, keď niekto vyveští ako dopadne hokejový zápas." Osobné veštby jej však zakaždým vychádzajú! 
Ak chcete poznať svoju budúcnosť, príďte aj dnes o 17:00 do Joj Café v bratislavskom Auparku!