Prepracovaným menu Milan hosťom vytrie zrak: Ale takýto dezert sme videli aj včera!

Milan z Podpoľania je povolaním tesár. Mladík má už dokonca rodinu a nikoho neprekvapí, že je zdatný nielen v živote, aj v kuchyni. Jeho dezert však hosťom pripomenie včerajší!

Dvadsaťosemročný Milan je tesár a otec dvoch detičiek. Variť bude v Detve u svojej svokry. Na chlapa, ktorý je zručný remeselník prekvapí nielen chutným menu, ale hlavne krásne naaranžovaným. Hostia si nedopustia slová, že by mohol byť povolaním šéfkuchár. Ako predjedlo zvolí tri druhy tatarákov, to si príde na svoje aj vegetariánka. Hlavným chodom bude panenka, ktorú v jeho rodných končinách nazývajú rybka. "Tu v okolí volajú bravčovú panenku rybka," prekvapí hostí pri stole, ktorí sú z rôznych končín našej krajiny. "Trochu ma zaskočilo, že nevedeli súperi, čo je Wellington," zaznie z úst Milana. Aj keď originál recept je z hovädzej sviečkovice nie z panenky. "Nemám, čo dodať, mne to tak chutí," prezradí jediný Milanov mužský konkurent. Soľ bude chýbať len Michaele! 

Zdroj: TV JOJ

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

"Vyzeralo to jedlo ako z reštaurácie, pokojne by mohol ísť za šéfkuchára," prezradí svoj názor Anči, ktorá varila včera. Tej však nebude všetko jedno, keď príde na rad dezert. Ten bude veľmi pripomínať včerajší - vizuálom aj chuťou. "Včera som na teba veľmi myslel, ale nechcel som ti to povedať," povie na rovinu Milan. Ten mal však dezert už vopred pripravený a nevedel spraviť zmenu zo dňa na deň. "Priznám sa, že som chcel urobiť lepší dezert ako včerajší," nebude skrývať súťaživosť. Keď konkurencia uvidí Milanov dezert, zhodnú sa na tom, že Anči tromfol na plnej čiare už podľa dizajnu, ktorým by sa mohol popýšiť aj nejeden maliar. "Chlapec sa nezdá. Bez problémov priznám prehru, čo sa dezertu týka," povie pondelková kuchárka. Čo však chuť jeho sladkej bodky?

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!