Vyhraj pre seba a svoju triedu lyžovačku v Jasnej a popýšte sa titulom NAJ TRIEDA!

Pošli NAJlepšiu fotku svojej triedy a vyhraj v jednej zo štyroch kategórii.

Myslíš si, že tvoja trieda je definitívne tá najlepšia? Máš pocit, že práve tvoja trieda denne srší kreativitou a nápadmi a tvoji spolužiaci patria medzi tých najšialenejších pod slnkom? Obklopujú ťa počas vyučovania skutočne tie najsexi baby? V tom prípade sa ťa tento článok týka viac, ako si myslíš! Televízia JOJ ti prináša jedinečnú súťaž, vďaka ktorej ťa možno už čoskoro čakajú neopakovateľné zážitky v kruhu tvojich spolužiakov nie len za lavicou: HĽADÁME NAJ TRIEDU! Hľadáme vás! 

Prihláste sa do súťaže, pošlite fotografiu a vyhrajte jednu z cien, pre ktoré sa oplatí ísť ráno do školy. Zapojiť sa môžu skutočne všetci, od tých čerstvo školopovinných,  až po vysokoškolákov!

KOHO HĽADÁME?

NAJ – kreatívnejšiu, NAJ – zábavnejšiu a NAJ - šialenejšiu foto celej vašej triedy. Dokážte, že práve vy ste NAJ TRIEDA na Slovensku!

AKO SA PRIHLÁSIŤ?

Na výber máte hneď dve možnosti: Cez klasickú registráciu alebo cez Facebook! Následne stačí vyplniť údaje o sebe a o svojej triede a pridať súťažnú fotografiu. V momente, ako je trieda prihlásená, môže začať zháňať hlasy/body. Tie možno získať niekoľkými spôsobmi. K dispozícii je klasické hlasovanie pri fotke, kde môžu návštevníci kliknúť na tlačidlo Hlasovať. Pri fotografii bude zobrazená celková pozícia súťažnej fotografie a počet bodov / hlasov, ktoré fotografia získala.

ČO SÚ EXTRA BODY?

Extra body získa užívateľ rôznymi aktivitami, napríklad pozvaním priateľov do súťaže, "lajkovaním" fanpage prepojenú so stránkou najtrieda.sk a iné. Rovnako je možné dosiahnuť vyšší bodový zisk zakúpením si balíčka 50 bodov za 0,50 eur, alebo 100 bodov v hodnote 1 eura pomocou SMS. Pokiaľ si užívateľ zakúpi balíček VIP v hodnote 1.50 eur, automaticky sa jeho selfie dostáva na homepage a zároveň je automaticky "postnutá" na facebook fanpage. Tým sa zvyšuje šanca na zisk väčšieho počtu hlasov/bodov.

NAJ TRIEDA, spolu s triednym profesorom či profesorkou ZÍSKA:

1. cena

Víkendová lyžovačka v JASNEJ s ubytovaním a kúpaním v Tatralandii

2. cena 

Víkendové skipasy v Tatranskej Lomnici 

3. Cena

Výlet do Tatralandie pre celú triedu