Sutaz - Iron man 3

SÚŤAŽ s filmom IRON MAN 3: Hrajte s nami o lákavé filmové darčeky!

Ako môžete vyhrať?

Ste fanúšikom skvelého kultového sci-fi trileru IRON MAN? Na jeho tretie pokračovanie sa môžete tešiť v premiére už dnes večer o 20:35 na JOJke. Ešte predtým však máme pre teba skvelú súťaž, v ktorej môžete hrať o skvelé filmové predmety priamo od distribútora filmu IRON MAN 3. Súťažiť môžete prostredníctvom Facebooku, kde nájdete súťažný obrázok a cez aplikáciu Divano.

Úloha ja jednoduchá:

1. Lajknite súťažný obrázok na Facebooku JOJky
2. Do komentáru napíšte heslo "IRON MAN 3 dnes o 20:35 na JOJke!"

Súťažiť môžete aj počas vysielania filmu o ďalšie filmové predmety cez aplikáciu Divano.

Výhercov vyžrebujeme už zajtra!

O čom je film IRON MAN 3?
Príbeh nám rozpráva hlavný hrdina Tony Stark. Bohatý a geniálny vynálezca - filantrop zisťuje, že okrem vlastných protivníkov, ktorých, mimochodom, sám stvoril, ho psychicky deptá aj samotná Amerika s jej traumami a previneniami. Stark sa najprv vracia do roku 1999, kedy stvoril svojich prvých protivníkov, ktorí sa neskôr spojili proti nemu - genetika Aldricha Killiana a botaničku Mayu Hansenovú.

Keď sa v súčasnosti objaví terorista Mandarin, ktorý deptá Spojené štáty sériou vražedných útokov a ohrozuje aj prezidenta USA a bezpečnosť štátu, ukáže sa, že Killian aj Hansenová sa osobne podieľajú na jeho aktivitách. Stark to odhaľuje postupne počas zložitého pátrania.

Aj ďalším Starkovým protivníkom je hrdina, ktorého sám stvoril - je to samotný Iron Man, teda Starkovo alter ego a jeho druhá superhrdinská identita, spojená s bojovým lietajúcim oblekom.

Stark, psychicky otrasený udalosťami v New Yorku, kedy pomáhal v boji Avengerom, prepadá záchvatom paniky a hekticky vytvára ďalšie verzie svojej zbroje a výzbroje. Jeho manická osobná obrana ohrozuje aj vzťah s oddanou Pepper Pottsovou, ktorá ťažko znáša  milencovu posadnutosť prácou a jeho výstrelky.

Preťažený a vyčerpaný superhrdina však už dávno nie je sebeckým samotárom. Vďaka Avengerom získal zmysel pre tímovú prácu a tentoraz  sa zapája nielen do akcie verného plukovníka Jamesa Rhodesa a robota Jarvisa, ale pomáha aj chlapčekovi Harleymu Keenerovi, s ktorým sa zoznámil počas svojho pátrania po osobných nepriateľoch.


Súťažte s nami a sledujte premiéru sci-fi thrilleru IRON MAN 3 dnes o 20:35 na JOJke!