Carmen Electra

Carmen Electra: Kto jej dal meno a bol odrazovým mostíkom do hudobného priemyslu?

Ktorá osobnosť jej najviac pomohla?

Po príchode do Hollywoodu, ctižiadostivý tanečník a spevák Prince dal príležitosť mladej talentovanej slečne v jednej dievčenskej skupine, ktorú založil na začiatku roku 1990. Vtedy ju ešte ľudia poznali pod jej rodným menom Tara Leigh Patrick. V skupine sa však neuchytila, ale získala niečo oveľa lepšie - miesto pod Princeovým krídlom, ako jedna z jeho chránenkýň.

Začal riadiť jej krátkodobú hudobnú kariéru, ale mal malú podmienku. Musela si zmeniť svoje dievčenské meno Tara Leigh Patrick na nové, umelecké. Keď sa mu po nejakom čase pripomenula, Prince jej v tej chvíli dal meno Carmen Electra so slovami: "Ty nie si Tara. Ty nie si Tara. Si Carmen." Bez Princea by teda nebolo Carmen Electra.

Ich vzťah bol naozaj silný, čo potvrdila aj svojím vyjadrím po jeho smrti: "Svet stratil skutočne neuveriteľného ducha a hudobného génia. Pre mňa bolo požehnaním byť jednou z vyvolených, ktorí mali možnosť tak úzko s ním spolupracovať," povedala Electra, ktorá mala s Princom aj bližší vzťah. "Dal mi moje meno, veril vo mňa a inšpiroval celú generáciu. Budem ho vždy milovať.“

Carmen Electra môžete vidieť aj v skvelej komédií Toto je Sparta! dnes o 23:05 na JOJke!

Autor: Paulína Ištvancová