Nathan Fillion

Nathan Fillion sa nezdá: Vtierka Castle chystá niekoľko veľkých projektov!

Aké to sú?

Trvalo mu skoro mesiac, kým pochopil, že ďalšia séria Vtierka Castle sa už nakrúcať nebude. Určite to bolo ovplyvnené aj tým, že väčšina seriálov si dáva cez leto voľno, no ak sa nové série nevrátia na jeseň na obrazovky, určite budú sklamaní nielen fanúšikovia. Ak si neviete predstaviť, že Nathana Filliona už neuvidíte v nových častiach, máme skvelú správu. Herec našťastie nezaspal na vavrínoch a má niekoľko veľkých projektov.

Takže, ak sa vám páčili jeho bývalé projekty, ako Firefly alebo samozrejme Vtierka Castle, tak teraz prichádza s niečím iným. Uvidíte ho v druhej sérií Con Man. Prvá časť bola na jeseň natoľko úspešná, že hneď po nej dostali možnosť nakrútiť druhú. Očakáva sa, že sa do tejto série dostanú ešte ďalšie veľké mená.

A vo filmovej sfére sa Nathan chystá nakrútiť Strážcovia vesmíru 2, kde si podľa informácií zahrá rolu Simona Williamsa, ktorý sa stane superhrdinom v Marvelových komiksoch. Či mu táto rola vyjde a môžeme sa na neho tešiť aj v tejto podobe sa ešte len dozvieme. Film by však mal ísť do kín 5.mája 2017.

Zatiaľ môžete sledovať obľúbený seriál Vtierka Castle s Nathanom Fillionom dnes o 14:00 na JOJke a o 19:45 na PLUSke!

Autor: Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora