Robert De Niro

Robert De Niro oslavuje narodeniny: Toto sú najlepšie filmy s ním!

Videli ste všetky?

Keď sa povie meno Robert De Niro viete, že môžete očakávať zábavu, serióznosť, napínavosť, akčnosť, smútok, skrátka všetko, čo od dobrého herca požadujete. Filmy s ním nie sú ani nudné, aj keď na prvý pohľad vyzerajú veľmi jednoducho a nezaujímavo. Tento výborný herec, ktorý má svetu ešte čo ukázať, oslavoval včera už 73 rokov a napriek tomu máme pocit, že dokáže „s dychom“ aj novým mladým hercom. Jeho multifunkčnosť oceňujú všetci režiséri, preto ho uplatňujú do postáv od profesionálneho zabijaka, slávneho gangstra, duševne chorého, boxera, neúspešného komika až po samotného diabla.

My ho však milujeme v polohe komika, ktorý má nezameniteľný humor a dokáže rozosmiať celé kino. A ktoré komediálne filmy s ním sú tie naj? Jednoznačne vyhrávajú Foter je lotor, Fotri sú lotri a Dedo je lotor – v týchto troch filmoch sa ukázal, ako pravý svokor, ktorý dokáže znepríjemniť vzťah svojej dcére. Vo filme Manuale d´am3re diváci najviac ocenili Robertov výkon, pretože vraj vďaka nemu sa dá tejto snímke hovoriť komédia. A samozrejme netreba zabudnúť ani na filmy ako Stážista, Frajeri vo Vegas, Veľká svadba, Terapia láskou, Nikto nie je dokonalý a Silvestrovská noc, pri ktorom nám aj slzička vybehla.

Na televízne obrazovky vám však prinášame ešte jeden výborný film, ktorý vás zaručene dostane. Už dnes o 20:35 sledujte film Všemocný na PLUSke a zajtra vám ho zopakujeme o 22:40 na JOJke! Taktiež sa môžete tešiť aj na spomínaný film Terapia láskou v nedeľu o 20:35 na PLUSke!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora