Takáto bola atmosféra v Bardejove! JOJka v meste dopadla na výbornú

Pozrite si video.

Plné námestie, výborné publikom, skvelý program a známe tváre! Aj takáto bola JOJka v meste v Bardejove. Naši diváci nás nesklamali a prišli nás podporiť na Radničné námestie, aby sme si spolu vychutnali krásny slnečný deň v tomto historickom meste. Dav ľudí, ktorí si prišli vypočuť hudobných hostí alebo sa len túžili stretnúť so svojimi idolmi a hviezdami, ktoré poznajú z našej televízie, nám vyčarili úsmev na tvári a my sme im za to veľmi vďační. Niektorí si zatancovali, zaspievali, pofotili sa s našimi hercami, moderátormi a spevákmi, ale hlavne si prišli vychutnať úžasnú atmosféru.

Dokázali sme spolu prekonať aj hranicu likov na Facebooku a už nás je tam viac ako 300 000, za čo všetkým fanúšikom ĎAKUJEME! Počet stále narastá a my sa tešíme obľúbenosti medzi vami. Aj preto sa JOJka každý rok snaží byť čo najbližšie k vám a cestuje na rôzne miesta po Slovensku. Nemusíte chodiť vy za nami, my prídeme k vám a to s radosťou. Našou odmenou sú vaše pozitívne správy, slová a spokojný úsmev na tvári. 

Ako prežívali túto jedinečnú akciu naše tváre, ako sa im páčilo v Bardejove a aká bola atmosféra na tomto čarovnom mieste si pozrite vo videu!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora