Keanu Reeves v LA

Nenechajte sa pomýliť: Toto nie je bezdomovec, ale slávny filmový herec!

Spoznali ste ho?

Herca zachytili fotografi na letisku v LA, ako si spokojne vykračuje. Ak bolo jeho účelom pôsobiť nenápadne a bez problémov prechádzať letiskom, určite sa mu to podarilo. Keanu Reeves si síce na svojom oblečení nikdy nepotrpel, ale teraz naozaj prekvapil. Veď posúďte sami.

​​Keanu Reeves mal už od malička smolu. Hercom sa stal len preto, že nemal inú možnosť. Najskôr sa venoval hokeju v Toronte, kde trénoval ako brankár. Kvôli dyslexii mal na škole individuálny študijný plán a mohol sa tomuto športu venovať naplno. Jeho nádejnú kariéru však ukončilo zranenie a on zo školy odišiel. A tam prišiel moment, kedy sa začal venovať herectvo, pretože vraj nič iné nevedel. Keďže je zmesou asi štyroch národností, záujem o neho prudko stúpol. Prvú veľkú rolu dostal vo filme Nebezpečné známosti po bohu Sandry Bullock, potom prišiel Diablov advokát a za svoju najúspešnejšiu rolu môžeme považovať postavu Neo vo filme Matrix. 

Aj keď jeho herecká kariéra stúpala, jeho osobný život naopak klesal. Po tom, ako konečne našiel svoju životnú lásku a tešili sa na spoločného potomka, Jennifer Syme mu porodila mŕtvu dcéru. O rok a pol neskôr tragicky zahynula v aute. Neskôr jeho sestre diagnostikovali leukémiu a Keanu sa o ňu staral nielen finančne. Keďže stále behal za sestrou a na nakrúcanie nikdy nemal svoj vlastný domov, preto si zvykol prespávať po hoteloch a žiť ako tulák. 

Jeho srdce je však veľmi veľké a veľkorysé. Svoj honorár často rozdáva medzi filmový štáb, ktorý je podľa neho zle platený. Kupuje im autá, drahé dary a je ochotný si znížiť svoj honorár, len aby zostalo aj na slávneho kolegu. Keanu stále verí, že jeho šťastie ešte príde a bude sa môcť tešiť z krásnej rodiny. Snáď už si všetky zlé veci prežil.

Herec Keanu Reeves si zahral aj vo filme Bod zlomu, ktorý môžete sledovať už dnes o 20:35 na PLUSke!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora