Ďalšie pokračovanie seriálu Prison Break: Naozaj Michael zabudol, kto je?

Alebo len niečo skrýva?

Nie som Michael a neviem, kto ste - touto vetou sa skončila prvá časť novej série seriálu Prison Break. Lincoln, ktorý sa na vlastnú zodpovednosť a s rizikom straty svojho života vybral do nebezpečnej krajiny, aby zachránil svojho brata, dostal od neho poriadnu pomyselnú facku. Jeho to však neobmäkčilo a svojmu bratovi chce pomôcť dostať sa z tohto väzenia za každú cenu. Aj keď o bratovi teraz veľa nevie, snaží sa vymyslieť spôsob, ako túto životnú akciu spraviť. 

Lincoln a C-Note v Jemene postupujú podľa plánu na vyslobodenie Michaela z väzenia Ogygia v hlavnom meste Saná. Pátrajú po mužovi s prezývkou Šejk svetla, ktorý v metropole riadi hlavnú rozvodnú elektrickú sieť, môže ju vypnúť a pomôcť im s plánom Michaelovho úteku z väzenia. Michael a jeho spoluväzeň na cele Whip sa spoločne pokúsia o útek z väzenia Ogygia. Tentoraz musia zvládnuť nielen útek z nebezpečného väzenia, ale aj útek z neznámej krajiny, zmietanej nepokojmi a občianskou vojnou. Medzitým v Spojených štátoch Sara Tancrediová pátra po záhadných okolnostiach, ktoré umožnili Michaelovi prežiť dávne udalosti a znova sa objaviť po siedmich rokoch medzi živými. Jej kroky vedú na ministerstvo zahraničia, kde ju čaká neľahké stretnutie so starým známym, bývalým špeciálnym tajným vládnym agentom, neskôr politikom a kongresmanom Paulom Kellermanom.

Bývalý tajný agent, ktorý slúžil najvyššie postaveným politikom, robil špinavú prácu a zametal stopy ich nekalej činnosti, pred siedmimi rokmi pomohol utečencom Michaelovi a Lincolnovi v boji proti rozsiahlemu sprisahaniu, zničil nebezpečnú spoločnosť, ktorá chcela ovládnuť ekonomiku sveta a zachránil aj Saru, ktorá sa stala obeťou sprisahania. Stal sa kongresmanom, ktorý sa uchádzal o post prezidenta. Aké skutočnosti sa Sara od neho dozvie dnes?

Druhú časť seriálu Prison Break s neuveriteľným záverom môžete sledovať už dnes o 22:45 na JOJke!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora