Veľká noc klope na dvere. Na ktoré filmy sa môžete tešiť?

Rozhodne si budete mať z čoho vybrať.!zaží

Na Veľkú noc sa všetci tešíme. O zábavu pre veľkých aj malých sa postará televízia JOJ svojimi jedinečnými filmovými lahôdkami. Nádielka bude vtipná, pestrá a štedrá. Pripravte sa na romantiku, animovaný film či komédiu!

Počas Veľkej noci sa môžete tešiť na film Na vine sú hviezdy, ktorý si na JOJke nenechajte ujsť na Veľkonočný piatok o 20:35. O smutne-krásnu romantiku sa postarajú dvaja výnimoční tínedžeri, ktorých spája nielen svojský humor, pohŕdanie konvenciami, či láska, ale aj boj s rakovinou. Počas toho, ako sa zbližujú, spoločne prežívajú nielen svoje obavy, ktoré vyplývajú z ich zdravotných problémov, ale aj odhaľujú ich lásku ku knihám. Hazel sa pre jedno dielo natoľko nadchne, že chce od autora dostať odpovede na svoje zvedavé otázky. Hoci zažije veľké dobrodružstvo, zistí, že autor jej neodpovie. Kde nakoniec nájde svoje vytúžené odpovede?

​Milovníci animovaných filmov si prídu na svoje vo filme Veľká šestka, ktorý si môžete pozrieť v sobotu o 20:35. Príbeh sa točí okolo geniálneho konštruktéra robotov Hira Hamada, ktorý sa naučí využívať svoj talent. Pomocnú ruku mu podá aj jeho brat Tadashi a ich kamaráti. Partia sa ale náhodou ocitne tam, kde nemá - v nebezpečnej hre. Vtedy im pomôže robot Baymax. Ako priatelia vyriešia záhadu, ktorá ich kvári?

​Baviť vás bude aj komédia Falošní poliši, ktorú si tiež môžete pozrieť na obrazovkách televízie JOJ. Dokonalá akčná krimikomédia je o dvoch parťákoch, ktorí akosi pozabudnú na jednu maličkosť - vôbec nie sú skutoční policajti. Medzi mužov zákona sa dostali tak trochu nelegálne, keď na jednu party vyrazili v policajných kostýmoch. Keď ale zistia, čo všetko ako falošní policajti môžu a aké majú možnosti, začnú to využívať. Čo čert ale nechce, hrdinovia sa zamotajú medzi skutočných policajtov, mafiánov a skorumpovaných detektívov. Okamžite sa začne vtipná hra na mačku a myš. A ako to skončí? Pozrite si na Veľkonočný pondelok o 20:35 na JOJke!

​Na JOJke sa máte na čo tešiť!