Stretnite sa naživo s tvárami JOJky: Príďte do Bory Mall!

Nenechajte si ujsť bohatý program.

Ohňostroj, súťaž o Najkrajšiu tortu s magazínom Praktická Slovenka, moderátor Junior, známe tváre zo seriálov TV JOJ, karaoke, muzikál MAMMA MIA! a nesmrteľné hity skupiny ABBA sa postarajú v sobotu 11.11. o obrovskú porciu narodeninovej zábavy! Odkrojíme si z okúzľujúcej torty k rozprávkovým tretím narodeninám najmladšieho nákupno-zábavného centra Bory Mall v Bratislave. 

Každá dobrá oslava musí mať narodeninovú tortu a na Bory narodeninách bude tiež a nielen jedna! Krásne vyzdobené torty zabojujú vo finále súťaže o titul „Najkrajšia torta" už tretí rok v Bory Mall. Aby toho nebolo málo, príde aj Junior so štábom obľúbenej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja. Ak aj vy radi pečiete alebo varíte, pochváľte sa s tým a možno to z kuchyne dotiahnete až na televízne obrazovky! Variť budú i samotní porotcovia známej relácie, ktorí nás zabavia svojou kuchárskou show.

Junior nás bude sprevádzať celým podujatím a privíta i známe tváre TV JOJ. Medzi hosťami sa objavia aj herci zo seriálu Prázdniny a Naši, s ktorými si určite radi dáte selfie alebo získate podpis s venovaním. Tešiť sa môžeme aj na hity v podaní známych osobností, ktoré si zaspievajú Super Karaoke. Kto sa z vás k nim pridá a získa jednu z narodeninových cien?

Program 3. narodenín Bory Mall v sobotu 11.11.:
11:00 - 15:00 program s TV JOJ / live show Moja mama varí lepšie ako tvoja
11:00 - 17:00 finále súťaže Hľadáme najkrajšiu tortu 2017!
17:00 - 20:00 Super Karaoke s osobnosťami TV JOJ a muzikálom Mamma Mia!
17:00 - 19:00 Autogramiáda osobností TV JOJ
19:30 - krájanie veľkej narodeninovej torty Bory Mall
20:00 - slávnostný ohňostroj

Tešíme sa na vás už dnes od 11. hodiny v nákupnom centre Bory Mall!