Silné ženy, ktoré treba oceniť: Prihláste susedku či svokru do súťaže Podnikateľka Slovenska!

Všetky podnikavé dámy majú príležitosť ukázať svoj úspešný biznis.

Ideálna žena by mala byť starostlivá, milá, vtipná, krásna a tiež úspešná. Aká by ale mala byť ideálna biznismenka? Názory sa rôznia, no všetci sa zhodnú v tom, že by všetko mala stíhať. Byť ženou - podnikateľkou je bezpochyby náročné a často nedocenené. Aj preto je tu prestížna súťaž Podnikateľka Slovenska, s ktorou prichádza Slovak Business Agency.

Opäť a v novom šate!

Tohtoročná prestížna súťaž pre všetky podnikateľky Podnikateľka Slovenska je nielen plná noviniek, ale je i odvážnejšia a prináša ešte viac. Aktuálny ročník v sebe snúbi to najlepšie z predošlých rokov i nový dizajn. Podnikateľka Slovenska má novú webstránku, na ktorej sa návštevníci okrem možnosti vyplnenia prihlasovacieho formulára dozvedia viac o porote, pravidlách súťaže či jej histórii. Viac informácii o súťaži nájdu fanúšikovia aj na Facebooku, kde sa môžu zapájať aj do denných súťaží o darčeky.

Kto sa môže prihlásiť?

Zapojiť sa môže každá podnikavá žena, ktorá vedie úspešný biznis a verí, že jej príbeh mohol ovplyvniť aj ďalšie Slovenky. Prihlásiť do súťaže sa môže každá podnikateľka, prípadne ju môže prihlásiť niekto z jej okolia. Stačí vyplniť jej údaje vo formulári na webovej stránke do 5. decembra 2017.

Hlasovanie v etapách

Súťaž Podnikateľka Slovenska je postavená na princípe ľudového hlasovania, do ktorého vstúpi aj odborná porota. Po vytriedení správne vyplnených a platných prihlášok zasadnú odborníci v oblasti podnikania a médií, aby spoločne vybrali tri nominantky v každej zo štyroch kategórií, a to Začínajúca podnikateľka, Výnimočná podnikateľka, Inovatívna podnikateľka a Úspešná živnostníčka. Následne bude spustené ľudové hlasovanie, ktoré rozhodne o definitívnych víťazkách v jednotlivých kategóriách ako aj Podnikateľke Slovenska 2017.

Hlavným mediálnym partnerom súťaže Podnikateľka Slovenska je televízia JOJ. Ako generálny partner súťaže bude televízia JOJ v tomto ročníku oceňovať podnikateľky v rodinnom podniku. Rozumieme, že pre ženy je veľmi ťažké skĺbiť prácu a rodinu, je to večná téma pracujúcich a najmä podnikajúcich žien. Možným riešením je založenie rodinného podniku, ktorý podnikateľka riadi alebo spolupodniká so svojimi najbližšími. Televízia JOJ bude oceňovať inovatívne projekty a dobre fungujúce rodinné firmy, v ktorých si ženy našli svoje miesto a uplatnenie.

Mená najúspešnejších podnikateliek sa dozviete na slávnostnom galavečeri 10. januára 2018 v Stĺpovej sieni Slovenskej filharmónie v budove Reduty v Bratislave.