Koniec ďalšieho hviezdneho páru? Manželstvo Johna Travolta je v troskách!

Hercova manželka povedala a dosť!

​Vyzerá to, že ďalší hviezdny pár sa rozpadol. Ich vzťah síce zvládol tak ťažké životné skúšky ako smrť syna Jetta (†16), avšak neuniesol hercove nevery. Prominentný pár John Travolta a Kelly Preston sa po 26 rokoch manželstva rozpadol.

Slávneho tanečníka Tonyho z Horúčky sobotňajšej noci pred časom videli fanúšikovia so synom Benjaminom (7) v Disneylande. Kelly s nimi nebola a herec už na ruke nemal obrúčku. Podľa zdrojov z blízkeho okolia páru mu jeho manželka Kelly Preston oznámila, že ich manželstvu je koniec. "Kelly má už plné zuby toho, že ona má byť vzorná, poslušná žena. Neznesie už jeho nevery. Vždy, keď jeden škandál utíchol, bol tu hneď ďalší," tvrdil zdroj blízky manželom. K pohode ich vzťahu rozhodne neprospelo, že boli pod neustálym dohľadom scientologickej cirkvi, ktorej boli obaja aktívnymi členmi, alebo Travoltova sexuálna aféra s masérom v roku 2000...

Scientologická terapia

Obaja manželia sú členmi kontroverznej scientologickej cirkvi. Tá rozvody umožňuje, ale býva dosť prísna a dosť sa svojim "ovečkám" montuje do súkromia. Najskôr musia znepriatelení manželia podstúpiť párovú terapiu s prístrojom, ktorý vraj detekuje nevyslovené myšlienky. Vraj to má pomôcť dať vzťah zase do poriadku. Keď zlyhá, musia spor urovnať právnici z cirkvi. "Scientológovia sa nesmú súdiť jeden s druhým," vysvetlila Carmen Llywelyn, ktorá taký rozvod podstúpila v roku 2000.

Tragédia na dovolenke

Jett Travolta (†16) zomrel na Bahamách po epileptickom záchvate. Až po jeho smrti rodičia potvrdili špekulácie, že trpel autizmom a Kawasakiho chorobou, ktorá spôsobuje zápal ciev.

Johna Travoltu môžete vidieť vo filme Divé svine už dnes o 20:35 hod. na Pluske!