Nicolas Cage

Nicolas Cage sa plesol po vrecku! Minul neuveriteľných 150 miliónov dolárov!

Čo si za toľko peňazí kúpil?

Nicolas Cage bol jedným z najlepšie platených hercov Hollywoodu. Za filmy Obchodník so smrťou alebo 60 sekúnd si zarobil slušný balík peňazí. Na svojom účte mal herec v čase najväčšej slávy až 150 miliónov dolárov. Ako rýchlo ale peniaze zarobil, tak expresne ich aj minul. Rozhadzoval na čudné veci. Kúpil napríklad 15 domov, lebku dinosaura, exotické zvieratá alebo vysušené hlavy obyvateľov amazonských pralesov. Kto by sa teda divil tomu, že teraz čelí zabaveniu mnohých jeho nehnuteľností? Navyše na daniach dlží americkej vláde približne 14 miliónov dolárov.

​Z 15 domov, ktorých bol vlastníkom, vyčnieva strašidelná rezidencia, ktorej majiteľkou bola neslávne známa Madam LaLaurie v New Orleanse. Vraj tam v 19. storočí žena mučila a vraždila otrokov. Okrem nehnuteľností mal herec slabosť pre zvieratá. Kúpil si dve albínske kobry kráľovské, chobotnicu, žraloka i krokodíla. Nicolas Cage mal skrátka rád zbieranie divných vecí. V roku 2007 sa mu podarilo získať dinosauriu lebku za takmer 300 000 dolárov, keď v dražbe preplatil svojho hereckého kolegu Leonarda DiCapria. Vzácny artefakt si ale dlho neužil, pretože sa zistilo, že lebka je kradnutá a tak ju musel vrátiť späť mongolskej vláde.

Čo a za koľko:

Dom pri vode v kalifornskom Newport Beach za cca 25 miliónov dolárov
Vidiecke sídlo v Newporte na Rhode Island za vyše 15 miliónov dolárov
Bývanie v Las Vegas za skoro 8,5 milióna dolárov
Strašidelný dom v New Orleanse za približne 3,5 milióna dolárov
Dve albínske kobry kráľovské za 270 tisíc dolárov
Chobotnica ako domáci miláčik za skoro 100 tisíc dolárov
Lamborghini z roku 1971, ktoré si nechal na mieru vyrobiť iránsky šach Muhammad Rezá Pahlaví, za skoro pol milióna dolárov
Dinosauria lebka za skoro 275 tisíc dolárov
Komiksová zbierka v hodnote viac ako 1,5 milióna dolárov

Tagy: Nicolas Cage