Zabavte sa s komédiou Ladíme 2! TOP 7 zaujímavostí, ktoré ste nevedeli

Tlstá Amy sa predvedie tak, ako by to nikto nečakal...

​Majú skvelé hlasy, dokonalé telá (až na výnimky) a sú kráľovnami spievania a capella, takže vo svojich vystúpeniach nepoužívajú hudobné nástroje. Celá Amerika im leží pri nohách a dokonca ich pozvú, aby zaspievali niekdajšiemu prezidentovi Barackovi Obamovi k narodeninám. Lenže stačí drobná technická komplikácia, v ktorej figuruje speváčka s príznačnou prezývkou Tlstá Amy, bezmocne visiaca na lanách pred Barrackovými očami čiastočne tak, ako ju Boh stvoril. Z Barden Bellas, dovtedajších miláčikov krajiny, sa zrazu stáva ten najvďačnejší terč.

TOP 7 zaujímavostí o filme:

1. V úvodnej scéne, kedy Barden Bellas vystupujú pre bývalého prezidenta Barracka Obamu a jeho manželku Michelle na jeho narodeniny, v skutočnosti Obamovci nehrali, len použili záznam z Kennedy Center Honors Reception z roku 2013.
2. Herci Skylar Astin a Anna Camp spolu počas nakrúcania začali chodiť. Vyslúžili si tým prezývku "The Pitch Perfect Couple".
3. Herečka Rebel Wilson verejne vyhlásila, že chce ako jednu z Bellas obsadiť speváčku Demi Lovato, ale tá sa v tom čase rozhodla zamerať na jej hudbu a tour.
4. V záverečnom súboji sa za kanadské farby objaví spevácky súbor Pentatonix, čo je reálna skupina, ale pôvodom z Ameriky. Pentatonix tiež vytvoril soundtrack ku scénam na World's Championship.
5. Finálnu scénu nakrútili v parku v meste Baron Rogue v Louisiane. Davovej scény sa zúčastnilo viac ako dvetisíc komparzistov.
6. V záverečnej scéne v titulkoch, kedy sa Bumper (Adam DeVine) zúčastní konkurzu do speváckej súťaže The Voice, si zahrali skutoční kouči 8. série tejto šou: Adam Levine, Christina Aguilera, Pharrel Williams a Blake Shelton.
7. Režisérka Elizabeth Banks sa na prvom filme Ladíme! (2012) podieľala ako producentka.

Film Ladíme 2 sledujte už dnes večer o 20:35 hod. na JOJke!

Tagy: Ladíme 2