Kevin Spacey

Je Kevin Spacey sexuálny predátor, ktorý útočí na chlapcov? Hercove prešľapy rieši prokuratúra!

Problémov má vyše hlavy.

Úrad prokurátora v Los Angeles rieši prípad údajného sexuálneho obťažovania zo strany oscarového herca Kevina Spaceyho. V prípade datujúcom sa do roku 1992 bol obeťou dospelý muž. Spacey čelil pre niekoľko obvinení zo sexuálnych deliktov v brandži vážnym problémom a prišiel o niektoré kšefty.

​Zo sexuálneho obťažovania obvinilo herca Kevina Spaceyho viacero mužov. Prvým bol herecký kolega Anthony Rapp, ktoré sa údajne pokúsil skúsený herec zviesť v roku 1986, keď mal Rapp len štrnásť rokov.

Po ňom o svojej nepríjemnej skúsenosti so Spaceym hovorili ďalší herci či niekdajší zamestnanci londýnskeho divadla old Vic, kde Spacey od roku 2004 do roku 2015 pôsobil ako umelecký riaditeľ. Celkovo sa ozvalo viac než 30 mužov. Herec si týmito obvineniami riadne sťažil aj svoju profesionálnu kariéru. Spoločnosť Netflix na správy reagovala tým, že so Spaceym ukončila spoluprácu a režisér Ridley Scott zase oznámil, že vystrihá zo svojho dokončeného filmu Všetky peniaze sveta všetky scény, v ktorých herec hral. Prípadmi sa momentálne zaoberá prokuratúra. Samotný herec sa k celej situácii nevyjadruje. Ktovie, ako to všetko dopadne.

Všetko o živote herca Kevina Spaceyho sa dozviete v relácii Stars!

Zdroj: TV JOJ

Už zajtra svoj príbeh rozpovie herec Bill Costner v relácii Stars!

Tagy: Kevin Spacey