Vojna medzi fanúšikmi Dary Rolins kvôli jedinej fotke: Je TOTO sexi alebo nechutné?

Svedčí jej to alebo to už s cvičením preháňa? Týmito otázkami sa to na instagramovom profile speváčky Dary Rolins v posledných dňoch len tak hemží. Jej najnovšia fotka totiž rozdelila jej fanúšikov na dva tábory.

Speváčka Dara Rolins je známa tým, že sa o seba dlhé roky poctivo stará. Nejde však pritom len o skrášľovanie vlasov, tváre či nechtov alebo o štýlové oblečenie. Zdravo sa stravuje, nevynecháva oddych a ani bunkou tela nedá dopustiť na svoju milovanú jogu. Zdravý životný štýl sa, pochopiteľne, odráža aj na jej postave a výsledkom je telo, akým sa môže popýšiť máloktorá žena. Hoci vyzerá naozaj výborne, jedna z najnovších fotiek, ktoré pridala na svoj Instagram, rozdelila jej fanúšikov na dva tábory. Dara na nej totiž ukázala chrbát, ktorý je extrémne vypracovaný. Ani miligram tuku, len vytŕčajúce kosti a čisté svalstvo. Jedna skupina tvrdí, že vyzerá ako bohyňa a takto poctivo cvičiť je dobrý nápad. „Ženám to nezvyknem, ale krásny chrbát. Nielen tvoj hlas, tvár a piesne sú dokonalé Dara, ale tvoje telo je neskutočne prepracované,“ nešetria jej priaznivci chválospevmi. Druhá skupina Dariných fanúšikov však zastáva názor, že má chrbát ako chlap a takáto postava je neženská. „Fuj, má chrbát ako chlap. Choď sa trochu najesť, vyzeráš hrozne. Ženu má byť za čo chytiť a nie kosti,“ odkázali jej. Nuž, ako sa hovorí, sto ľudí – sto chutí.

Zdroj: Archív D.R.

​Isté však je, že Dara si asi z hejterských komentárov ťažkú hlavu nerobí. Z jej statusov totiž cítiť totálnu vyrovnanosť so sebou a so svojím životom. „Občas je dobré pozrieť sa na život aj z iného uhlu. Na svoj, na náš, na jej, na jeho, záleží, čo práve riešite. Ideálne každý deň a hneď pekne po ránu. A nerobte si veľké ilúzie. Aj tak to porieši podľa seba, nikoho z nás k tomu nijak zvlášť nepotrebuje,“ napísala k inkriminovanej fotke.

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora
Tagy: Dara Rolins