Otec by bol na ňu pyšný: Dcéra nebohého Paula Walkera poriadne vyrástla do krásy!

Meadow Walker má dnes už 20 rokov a jej nebohý otec by bol na ňu právom pyšný. Ubehlo pritom už vyše 5 rokov, kedy Paul Walker navždy opustil svet vo veku 40 rokov.

Je to už vyše 5 rokov, kedy filmový svet navždy opustila vo veku 40 rokov hviezda série filmov Rýchlo a zbesilo Paul Walker. Modrooký fešák zahynul v novembri 2013 pri tragickej autonehode neďaleko Los Angeles, keď sa s blízkym priateľom chystali na charitatívnu akciu. Nakrúcanie Rýchlo a zbesilo 7 pokračovalo s upraveným scenárom, keďže Paul stihol nakrútiť len polovicu potrebných záberov. Chýbajúce scény sa dorábali špeciálnou technikou a tiež vďaka pomoci bratov zosnulého herca, Caleba a Codyho. Paul Walker bol nielen slávny herec, ale aj vášnivý filantrop. Podporoval viaceré charitatívne akcie a k dobročinnosti viedol aj svoju jedinú dcéru Meadow. Tá sa s ním rozlúčila ešte ako 15-ročná. Dodnes sa z tragédie spamätáva len veľmi pomaly.

​​Dnes je už jasné, že aktuálne 20-ročná Meadow Walker sa vydala v otcových šľapajách, nie však hereckou cestou. To, čo ju s otcom spája, je rozdávanie lásky a dobra všade navôkol. Preto sa dcéra herca pred pár rokmi rozhodla založiť charitatívnu organizáciu, ktorá nesie Paulovo meno a stará sa o to, čo miloval – oceán a jeho záchranu. Z malého anjelika sa tak stal definitívne plnohodnotný človek s veľkým srdcom. Vďaka láskavej a atraktívnej tvári a štíhlej postave si často získava pozornosť fotografov, ktorí ju radi pozývajú, aby ju zvečnili na záberoch. A my sa ani nečudujeme.