Rytmus svojím priznaním prekvapil fanúšikov: Takýto je môj vzťah k alkoholu!

Reper Patrik "Rytmus" Vrbovský sa rozhodol odpovedať na mnohé otázky "na telo" od svojich fanúšikov. Jednou z nich bola aj tá o jeho vzťahu k alkohole. Jeho odpoveď mnohí nečakali.

Štyridsaťdvaročný reper Patrik "Rytmus" Vrbovský si rozhodne servítku pred ústa nedáva, no platí to aj v pozitívnom slova zmysle. Nech je jeho názor akýkoľvek, na vlastnom instagramovom profile má obrovskú silu ovplyvňovať mienku vyše pol milióna ľudí, ktorí ho sledujú. A práve to môže mať pozitívne účinky. Presne ako nedávno, keď odpovedal svojim fanúšikom na ich zvedavé otázky. Jednou z nich bola aj tá, aký je jeho vzťah k alkoholu. A hoci je jasné, že vo svete šoubiznisu majú mnohé známe tváre skúsenosti nielen s alkoholom, ale často aj s tvrdými drogami, Rytmus k takejto časti spoločnosti rozhodne nepatrí. Práve naopak. Reper na otázku "Ako dlho piješ? Aj si mal dôvod alebo si len tak prestal?," odpovedal jednoznačne: "Nepijem odjakživa. Dôvod je jednoduchý, nechutí mi to, ani nevonia." Možno aj preto je reper tam, kde je - medzi TOP slovenskými osobnosťami. Ostáva už len veriť, že jeho odmietavým postojom k alkoholu inšpiruje aj desaťtisíce jeho fanúšikov k tomu, aby aj oni obmedzili svoj alkoholový apetít. 

Rytmusova odpoveď k alkoholu na instagramovom profile Rytmusova odpoveď k alkoholu na instagramovom profile Zdroj: instagram @rytmusking

Tagy: Rytmus