Celý po otcovi: Tomuto mužovi vďačí Dwayne Johnson za všetko!

V športovom svete je známy pod prezývkou The Rock. Vyšportovaný Dwayne pôsobí ako drsný muž, no opak je pravdou. Herec sa venuje viacerým charitám a netají sa svojou dobročinnosťou.

Slávny americký herec, borec a wrestlingový hráč v jednom je úplne iný človek, než sa na prvý pohľad zdá. Pod maskou tvrďasa sa totiž skrýva poriadny kus človeka a najmä mierumilovný a milujúci syn. Dwayne Johnson na svojom instagramovom profile pravidelne zverejňuje fotografie so svojím otcom – kanadským profesionálnym wrestlingovým hráčom Rockym Johnsonom.

Jednou z najpamätnejších a najsrdcervúcejších je aj fotografia, na ktorej stojí s otcom pred luxusným tátošom s červenou stuhou. Už samotný dar nesie v sebe krásne posolstvo, no ešte väčšiu hĺbku má v sebe popis k nej. Dwayne v ňom rozsiahle opisuje nie príliš ideálny osud jeho otca, kedy musel už v 13 rokoch opustiť rodinu po tom, čo zmlátil svojho nevlastného otca. Dôvodom bol spackaný Štedrý večer vďaka otčimovmu chľastaniu. Po obrovskom konflikte a následnom príchode polície, musel jeden z nich nadobro odísť, inak by sa vzájomne pozabíjali. Voľba napokon padla na Dwaynovho otca, z ktorého sa nechcene stal už v trinástich bezdomovec.

Dwayne Johnson Zdroj: Instagram

Hoci je jeho otec až príliš skromný a nič od neho nechce, Dwayne sa mu pri každej možnej príležitosti chce za všetko odvďačiť aspoň luxusným darčekomObaja wrestleri však majú spolu aj bez toho priam ideálny vzťah. 

Obľúbeného herca Dwayna Johnsona uvidíte vo filme Kráčajúca skala dnes o 20:35 na JOJke!