Celeste Buckingham dojala fanúšikov: Najkrajšie želanie k 24. narodeninám!

Mladá speváčka je vzorom pre desaťtisíce fanúšikov hneď z niekoľkých dôvodov. Napriek tomu, že svoju kariéru odštartovala ešte ako tínedžerka, nenechala sa opantať slávou a peniazmi. Jej hodnoty sú úplne inde. Dokázala to aj pri jej najnovšom narodeninovom prianí.

Obľúbená speváčka Celeste Buckingham len pred pár dňami oslávila sympatických 24 rokov. Za ten čas však toho stihla viac než väčšina jej rovesníčok. A to nielen v pracovnom, ale i v súkromnom živote. Momentálne tvorí pár s riaditeľom zľavového portálu Alešom Mlátilíkom. Svoj vzťah pritom pred médiami dlho tajiliDvojica sa po prvýkrát stretla na spoločenskej akcii a odvtedy to spolu ťahajú ďalej. Speváčka na sociálnej sieti pridáva zamilované fotografie a vyzerá to tak, že im vzájomná láska obom prospieva. Charizmatická tmavovláska má aktuálne zopár kíl navyše a nedávno sa Celeste dokonca niektorí z jej fanúšikov pýtali, či náhodou nie je tehotná. Ona si však z toho už ťažkú hlavu nerobí a snaží sa myslieť pozitívne a dobrú energiu rozdávať aj všade navôkol. Okrem spevu sa tak napríklad venuje aj rôznym charitatívnym projektom. 

​Celeste Buckingham je obľúbená speváčka, ktorá úspešne odštartovala svoju kariéru ešte ako tínedžerka. Vysoké pracovné tempo či súkromné problémy sa odzrkadlili aj na mladej tmavovláske. Keď mala sedemnásť rokov bojovala s anorexiou, no teraz má speváčka opačný problém. Aspoň podľa názorov ľudí a niektorých médií, ktorí dokonca začali špekulovať, či čoskoro neprivedie na svet prvého potomka,,Toto brucho nie je tehotné, je to z jedla, z únavy a zároveň zo spokojného života," prezradila Buckingham. Speváčka sa už dlhší čas učí mať rada samu seba a je vzorom pre viacero žien. Nie všetky dámy musia vyzerať ako modelky z titulných stránok, no napriek tomu začala Celeste cvičiť. Čakajú ju veľké koncerty a preto si chce zlepšiť kondičku. ,,Bojím sa, že schudnem, mňa už baví byť väčšia," vysvetľuje speváčka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

24...dnes mám narodeniny. Veľa sa dialo tento týžden, ale užila som si ho napriek tomu, že bolo veľa roboty (hlavne vďaka mojmu priateľovi @ales_mlatilik s ktorým život je sen) ale mám príbeh ktorý by som rada s vami zdieľala. Pred pár týždnami sme rozbehli projekt, ktorý má byť pomocou a motiváciou pre jednú konkretnú skupinu mladých ľudí ktorí sú niekedy vďaka postoju našej spoločnosti obmedzení. Ako jedná z aktivít počas tohto projektu, mládež dostala úlohu od užasnej @deiamoriconi napísať a polepiť ľudí naokolo nejakými názormi. Mňa polepili s týmito konkretnými frázami: “Selest, si dobrá spevačka aj usmiatá.” “ Seles, viete krásne spievať.” “ Najlepšia angličtina.” a na záver “ Seles si dobrá žena.” Dúfam, že nabudúci rok bude platiť jedná hlavná fráza: Si dobrá žena. Dobrá žena svojej rodine, svojmu priaťelovi, svojím známim, svojím kolegom a svojím fanúšikom. Dufám, že budem dobrá sama na seba, aj na cudzích ľudí. Ako mnohí viete, v mojom živote už dlhšie platia iné pravidlá. Nesnažím sa už byť tá najkrajšia, ani najmúdrejšia, ani najúspešnejšia. Chcem byť dobrým človekom, hlavne dobrou ženou. Takže, aj keď podľa tradicií by sa nemalo hovoriť čo si človek želá na svoje narodeniny, moje želanie vám prezradím. Chcem byť o rok tak štastná ako som teraz a chcem to moje štastie rozdávať druhým. Pekný večer a veľa lásky vám praje Celeste ❤ #birthday #love #thankyou #blessed #happy

Príspevok, ktorý zdieľa Celeste Buckingham (@celbuckingham),

O to viac Celeste potešili krásne slová, ktoré jej v rámci jednej z jej dobročinných aktivít, adresovali mladí ľudia. ,,Ako jedna z aktivít počas tohto projektu, mládež dostala úlohu napísať a polepiť ľudí naokolo nejakými názormi,” priblížila známa umelkyňa. Deti ju napokon polepili samými krásnymi frázami ako: Selest, si dobrá spevačka aj usmiata”, “ Seles, viete krásne spievať.”, “ Najlepšia angličtina”. Na záver ju však najviac dojal odkaz: “Seles, si dobrá žena.” A práve tieto slová ju motivovali k tomu, aby si mohla povedať aj o rok, v deň svojich 25. narodenín, že je skutočne dobrá žena. Dobrou ženou nechce byť len na seba, ale aj na cudzích ľudí. "Ako mnohí viete, v mojom živote už dlhšie platia iné pravidlá. Nesnažím sa už byť tá najkrajšia, ani najmúdrejšia, ani najúspešnejšia. Chcem byť dobrým človekom, hlavne dobrou ženou. Takže, aj keď podľa tradícií by sa nemalo hovoriť, čo si človek želá na svoje narodeniny, moje želanie vám prezradím. Chcem byť o rok taká šťastná ako som teraz a chcem to moje šťastie rozdávať druhým," vyznala sa vždy úprimná Celeste svojim fanúšikom a dokázala tak, že jej hodnoty sú úplne inde ako u mnohých jej speváckych kolegýň.