Ďalšie tehotenstvo v slovenskom šoubiznise?! Speváčka Tina ukázala bruško!

Charizmatická tmavovláska pravidelne zásobuje svojich fanúšikov krásnymi fotografiami svojich detí, ktoré jej robia obrovskú radosť. Syn Leo a dcéra Tia Liliana radi tancujú i spievajú a možno pôjdu v matkiných šľapajách. Teraz však Tina všetkých šokovala, keď uverejnila fotografiu s tehotenským bruškom.

​Obľúbená speváčka Tina sa na určitý čas vytratila zo spoločenského života aj zo sveta médií. Nikto nevedel prečo, no pravda vyplávala na povrch. Tmavovláska sa rozhodla objasniť všetkým, čo sa jej stalo. Na sociálnej sieti zverejnila svoju spoveď: Mnohí to vedia, mnohí nie, pred niekoľkými rokmi som zažila totálny fyzický kolaps, tlak mi vyskočil, teplota prudko klesla, polovica tela ostala bez odozvy, odviezla ma záchranka na ARO, tak mi aj na základe nálezov z magnetickej rezonancie diagnostikovali sklerózu multiplex." Speváčka sa rozhodla bojovať s chorobou sama, lekárov nenavštevuje a žiadne tabletky neužíva. Radosť jej robia rozkošné detičky, z ktorých sa teší spolu s manželom raperom Separom​. Syn Leo a dcéra Tia Liliana akoby speváčke z oka vypadli. Tia dokonca možno pôjde v mamičkiných šľapajách, pretože už od detstva krásne spieva.

​Pre fanúšikov to bol veľký šok, keď Tina pridala fotografiu s tehotenským bruškom na svoj instagramový profil. ,,Tina, kedy sa ti to stalo, že ťa tak postrihralo? Myslím, že so slušným potenciálom zblázniť sa, som sa už narodila. Budíček v bruchu!," napísala speváčka. Tina si takýmto spôsobom zaspomínala na jej tehotenstvo ešte v roku 2012, keď pod srdcom nosila synčeka Lea.