Dominika Cibulková na žúrke vôbec nešetrila: Takto štýlovo oslávila 30. narodeniny!

Slovenská tenistka oslávila okrúhle narodeniny vo veľkom štýle. Na prominentnej párty nechýbali známe tváre, no, samozrejme, najviac žiarila samotná Dominika v nádhernom outfite.

​Tenistka Dominika Cibulková patrí bez debaty medzi najlepšie oblečené Slovenky. Svojimi hriešne drahými outfitmi vždy vyráža dych a v módnej polícii pravidelne získava popredné priečky. To, že sa kvôli svojej práci pohybuje viac po svete ako po Slovensku, sa odzrkadľuje aj na jej originalite a otvorenosti. Jedinečnosť a štýl nechýbal ani na Dominikinej narodeninovej párty, kde všetci pozvaní hostia prišli oblečení v dobových kostýmoch a spoločne s tenistkou oslávili jej tridsiate narodeniny.

​Dominika vsadila na fialové nariasené šaty, ktoré odhaľovali ramená a na hlave jej nechýbal fascinátor so sieťkou. Dokonalý outfit dopĺňali elegantné rukavice a šperky od známej značky. Na žúrke sa objavili známe tváre, medzi ktorými nechýbali športovci, modelky či módni návrhári. Na sociálnych sieťach sa to len tak hmýrilo fotografiami z párty, ktoré vyzerali ako vystrihnuté z historického filmu Grandhotel Budapešť

View this post on Instagram

They call me crazy but i just dream big ✨✨✨

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on