Zuzana Vačková konečne ukázala frajera: Tento muž ma robí šťastnou!

Sympatická herečka zabudla na prácu a oddychuje pri mori. Jej letnou destináciou je Chorvátsko, kde si užíva krásne chvíle s rodinou a priateľom Petrom.

Leto je už v plnom prúde, slnečné lúče a vysoké teploty z nás postupne zhadzujú kúsky šatstva. Svoje o tom vie aj sympatická a obľúbená herečka Zuzana Vačková, ktorú diváci JOJky poznajú ako "kočenu" Alicu z kultového seriálu Panelák. Krásna herečka v týchto dňoch dovolenkuje v Chorvátsku, čo potvrdzujú aj jej zaujímavé fotografie na Instagrame.

​Zuzana si užíva pohodu a relax pri mori so svojou rodinou, ale aj priateľom Petrom. Herečka sa pred médiámi netajila tým, že má novú známosť a je zamilovaná, no spoločné fotografie na sociálne siete s frajerom takmer vôbec neprídavala. Až teraz môžu jej fanúšikovia vidieť ako im to spolu pristane. ,,Milujem, keď sa o mňa niekto stará. Tento môj chlap to vie. Tu to má jednoduchšie, pretože tu sa o nás všetkých starajú kráľovsky," zdôverila sa Vačková. Ako môžete vidieť Zuzana žiari šťastím a je zamilovaná až po uši.

View this post on Instagram

Milujem keď sa o mňa niekto stará. Tento môj chlap to vie. Ale tu to má jednoduchšie. Pretože tu sa o nás všetkých starajú kráľovsky. A tento rezort je taký, že máme super súkromie, aj pri ubytovaní aj na pláži. Chodievame na rôzne dovolenky. Aj na také, kde si všetko zariariaďujeme sami a máme #lowcost , alebo sa nechávame rozmaznávať a za služby si radi zaplatíme rozumnú cenu. Vybrať pre nás dovolenku nebolo jednoduché, (jeden chce to, druhý iné) ale v @koala.sk mi trafili vkus :-) ďakujeme! #travel #summer #happy #couple #mydvaja #dovolenka #chorvatsko #croatia #summer #sea #jadran #zuzanavackova #zivotpodlazuvackovej #svojzivotmamvosvojichrukach

A post shared by Zuzana Vackova (@zuzanavackova) on