Film Cez prsty

Krásne české volejbalistky v komédii. Zasmejte sa vo filme Cez prsty!

"Drsne" romantická komédia Cez prsty hovorí o vzťahoch, mužoch, ženách, plážovom volejbale a tikajúcich biologických hodinách. Linda a Pavla sú "partáčky", ktoré športu obetujú všetko. Teda skoro všetko.

Komédia z pera Petra Kolečka, ktorý stojí aj za úspešnými scenármi k filmom Masaryk, Padesátka, Bajkeři či seriálu MOST!, prichádza s komédiou podľa vlastnej réžie. Film Cez prsty bude o vzťahoch, mužoch, ženách, plážovom volejbale a tikajúcich biologických hodinách. Snímka je charakteristická osobitným humorom, sviežimi dialógmi a geniálne zobrazuje stret mužského a ženského vnímania sveta.

​Príbeh sa odohráva najmä na beach volejbalových ihriskách, no zachytáva aj súkromie dvoch "parťáčok". Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) sú ochotné pre šport obetovať takmer všetko. Mladšej Pavle ale začínajú tikať biologické hodiny a chce tak čo najskôr otehotnieť. Linda, ktorá je slobodná a bezdetná, pre to ale pochopenie nemá. Ako to celé dopadne?

"Cez prsty nie je vyslovene športový film. Rozpráva príbeh dvoch žien, ktoré sú síce profi plážové volejbalistky, ale aj dospelé ženy, ktoré by rady mali nejaký súkromný život. Chcel som natočiť romantickú komédiu o tom, že hoci človek robí chyby, dostane od života novú šancu," priblížil svoju prvotinu režisér a scenárista Petr Kolečko.

Nenechajte si ujsť skvelú komédiu Cez prsty, ktorá bude od 29. augusta 2019 v slovenských kinách!

Tagy: Cez prsty