Zuzane Plačkovej sa opäť podarilo šokovať: Takéto vlasy ešte nikdy nemala!

Charizmatická tmavovláska patrí už niekoľko rokov medzi stabilné tváre slovenského šoubiznisu a vždy vie, ako rozvíriť vody a šokovať. Mometnálne radikálne zmenila imidž a fanúšikovia ju s novými vlasmi milujú.

Zuzana Plačková je dlhoročne známa postava slovenského šoubiznisu nielen vďaka reality šou Hotel Paradise, ale aktuálne najmä vďaka svojmu Instagramu. Nie nadarmo si preto hovorí kráľovná. Len málokto sa totiž môže pochváliť tým, že má na svojom konte vyše pol milióna sledovateľov, ako ona. Pri takomto čísle sa už dá hovoriť o veľkej sile a možnosti ovplyvňovať a inšpirovať celé davy.

​Fanúšikovia s nadšením čakajú na nové fotografie, ktoré Zuzana pravidelne pridáva na sociálnu sieť. Plačková je pre mnohé mladé dievčatá vzorom a pre mužov objektom túžby. Kráľovná instagramového neba niekoľkokrát radikálne zmenila imidž a inak to nie je ani teraz. Zuzana si nechala predĺžiť vlasy, ktoré jej momentálne siahajú takmer po zadok. S novou korunou krásy sa pochválila na práve na sociálnej sieti.

Zuzana Plačková Zdroj: instagram Z.P.