Aká podarená rodinka: Charizmatická Angela Bassett z 911 má doma hotové poklady!

Hviezda seriálu 911, herečka Angela Basset má doma skvelých parťákov, ktorými sú jej 13-ročné dvojičky - dcéra Bronwyn a syn Slater a jej manžel Courtney B. Vance. Obaja to spolu ťahajú už vyše 20 rokov.

​Je to žena mnohých tvárí a najmä starostlivá matka. Prísna policajtka z akčného seriálu 9-1-1 Athena Grant je v skutočnom živote oproti jej seriálovej hrdinke na nepoznanie. Athenina predstaviteľka, americká herečka Angela Bassett, má totiž v súkromí úplne iný imidž a navyše jej aj matkou dvojičiek. Okrem toho, že na rozdiel od seriálovej postavy, vyzerá oveľa ženskejšie, len ťažko by ste herečke odhadli vek neuveriteľných 61 rokov. Tie oslávila len pred pár dňami. Angela Bassett sa narodila v New Yorku, no detstvo strávila na Floride so svojou matkou Betty, ktorá pracovala ako sociálna pracovníčka. Angelu vždy viedla k tomu, aby sa sústredila na kvalitné vzdelanie. Aj vďaka jej podpore a pomoci napokon hviezda 911 úspešne ukončila štúdium drámy na Yalovej univerzite. A práve tam spoznala aj svojho súčasného manžela menom Courtney B. Vance, s ktorým sú zosobášení už 22 rokov. Z tejto lásky vzišli aj nádherné dvojičky. Dcéra Bronwyn a syn Slater majú už 13 rokovPozrite sa na FOTO, ako to celej rodinke spolu pristane. 

Angela Bassett, Courtney B. Vance,  Bronwyn Vance, Slater Vance Angela Bassett, Courtney B. Vance, Bronwyn Vance, Slater Vance Zdroj: Profimedia.sk

Sledujte akčný seriál 911 dnes o 20:35 na JOJke!