Vin Diesel poslal Paulovi Walkerovi srdcervúce slová do neba: Budete mať husiu kožu!

Koncom novembra to bude už šesť rokov od tragickej nehody, po ktorej nás navždy opustil úžasný herec Paul Walker. Aj keď sa vraví, že čas zahojí všetky rany, v mnohých prípadoch je to len klišé.

Niektoré odchody nás nikdy neprestanú bolieť. Ide najmä o tie, pred ktorými sme sa s daným človekom nestihli rozlúčiť a povedať mu, ako veľa pre nás znamenal, čím všetkým pre nás bol a aký bol pre nás dôležitý. Talentovaný herec Paul Walker by pred pár dňami oslávil svoje 46. narodeniny. No nestalo sa tak. Pred šiestimi rokmi totiž zahynul pri tragickej autonehode, ktorá otriasla nielen širokou verejnosťou, ale aj svetom šoubiznisu. S jeho smrťou sa jeho najbližší priatelia a kolegovia dodnes nedokážu zmieriť a vyrovnať. Jedným z nich je aj herec Vin Diesel, s ktorým tvorili nerozlučnú partiu vo filmoch Rýchlo a zbesilo. „Je veľa vecí, ktoré by som ti chcel povedať. Je veľa vecí, o ktoré by som sa s tebou chcel podeliť...  Ako už vieš, nakrúcali sme v Škótsku. Poslednú noc sme usporiadali párty pre štáb ako ocenenie ich usilovnej práce. Bol to jeden z tých momentov, ktoré sme spolu kedysi často zažívali. Smiali sme sa a všetci sme sa opili, najmä Justin. Mimochodom, bol by si na neho hrdý, čo dokázal s týmto filmom.  Bola tu Nathalie s jej milujúcou dušou. A John Cena tu bol tiež, ktorého by si zbožňoval. Jeho vďačnosť je hmatateľná. Ako ťa poznám, chcel by si uspel. Tento týždeň sme sa stretli ohľadom nasledujúcej časti a tvoje uši tu boli s nami. Bol by si nadšený z faktu, že sme sa stretli v kaplnke. Bolo to hlboké...,“ napísal Vin na svojom profile na sociálnej sieti.

​Na herca smútok najviac doľahne práve počas dátumov, ktoré mu Paula tak veľmi pripomínajú. „Normálne by som dnes plánoval, ako ťa dostanem do rozpakov s narodeninovou tortou.  Namiesto toho premýšľam, aký som šťastný z toho, že ťa môžem nazvať svojím bratom. Slzy nikdy nezmizli, zmenili sa. Už nie sú zo smútku, sú z milosti. Dúfame, že na nás budeš hrdý. Keď už hovoríme o tom, skús hádať, aká správa ma dnes ráno zobudila! Zobudila ma tvoja dcéra... Meadow mi dnes poslala nádherné slová. Neuveriteľné, ako dobre ma pozná. Má tvoje srdce. Krásne narodeniny! Je to úžasné, ale istým spôsobom stále robíš tento svet lepším,“ odkázal mu to neba.

Nenechajte si ujsť pokračovanie najobľúbenejšej filmovej série Rýchlo a zbesilo 8 už dnes o 20:35 na JOJke!