Otec by bol na ňu pyšný: Dcéra nebohého Paula Walkera poriadne vyrástla do krásy!

Meadow Walker má už dvadsaťjeden rokov a jej nebohý otec by bol na ňu právom hrdý. Ubehlo pritom už vyše šesť rokov, kedy Paul Walker navždy opustil svet vo veku štyridsať rokov.

Je to už vyše šesť rokov, kedy filmový svet navždy opustila hviezda série filmov Rýchlo a zbesilo Paul Walker. Modrooký fešák zahynul v novembri 2013 pri tragickej autonehode neďaleko Los Angeles, keď sa s blízkym priateľom chystali na charitatívnu akciu. Nakrúcanie Rýchlo a zbesilo 7 pokračovalo s upraveným scenárom, keďže Paul stihol nakrútiť len polovicu potrebných záberov. Chýbajúce scény sa dorábali špeciálnou technikou a tiež vďaka pomoci bratov zosnulého herca, Caleba a Codyho. Paul Walker bol nielen slávny herec, ale aj vášnivý filantrop. Podporoval viaceré charitatívne akcie a k dobročinnosti viedol aj svoju jedinú dcéru Meadow. Tá sa s ním rozlúčila ešte ako 15-ročná. Dodnes sa z tragédie spamätáva len veľmi pomaly.

​​​​Teraz je už jasné, že aktuálne 21-ročná Meadow Walker sa vydala v otcových šľapajách, nie však hereckou cestou. To, čo ju s otcom spája, je rozdávanie lásky a dobra všade navôkol. Preto sa dcéra herca pred pár rokmi rozhodla založiť charitatívnu organizáciu, ktorá nesie Paulovo meno a stará sa o to, čo miloval – oceán a jeho záchranu. Z malého anjelika sa tak stal definitívne plnohodnotný človek s veľkým srdcom. Vďaka láskavej a atraktívnej tvári a štíhlej postave si často získava pozornosť fotografov, ktorí ju radi pozývajú, aby ju zvečnili na záberoch. A my sa ani nečudujeme.

Meadow Walker Zdroj: instagram M.W.

​Sledujte film Rýchlo a zbesilo 7 dnes o 20:35 hod. na JOJke!

Tagy: Paul Walker