Dominika Mirgová dráždi mužské oči: Zvodný záber iba v podprsenke!

Dominika Mirgová je nielen talentovaná speváčka, ale navyše žena s dokonalými krivkami. Tie sa nebojí ukázať aj svetu. Neraz preto v sexi póze alebo spodnej bielizni púta pozornosť fanúšikov.

Dominika Mirgová je charizmatická speváčka, ktorá už niekoľko rokov vyhráva zlaté priečky vo viacerých rádiách a jej hudbu počúva mnoho fanúšikov. Svojím pôvabom a večným úsmevom na tvári si získa naozaj každého. Odkedy sa jej podarilo schudnúť takmer desať kilogramov, nebojí sa svoje telo vystaviť na obdiv.

​O fanúšikovskú základňu sa patrične stará a na sociálne siete pridáva mnoho fotografií z profesionálneho, ale aj súkromného života. Nedávno si Dominika so svojou rodinou odskočila do hôr, odkiaľ poslala šteklivý pozdrav pre svojich priaznivcov. Speváčka sa uprostred zasneženej krajiny postavila pred objektív len v podprsenke a v lyžiarskych nohaviciach a na vlastnej koži pocítila poriadnu zimu. ,,Trošku vymrznúť, nech som tento rok konečne zdravá,” napísala Mirgová pod fotografiu. Odvážny záber vyvolal u fanúšikov rôzne ohlasy a komentáre.