Whitney Houston - hologramový koncert

Hologramový koncert Whitney Houston: Viac ako polovica vstupeniek vypredaná!

Hologramový koncert Whitney Houston, ktorý už v marci 2020 zavíta do bratislavskej Incheby, nesie dôležité prvenstvo – bude úplne prvým hologramovým koncertom v Strednej a Východnej Európe. Aj vďaka tomu je dnes, dva mesiace pred konaním podujatia už viac než polovica vstupeniek na bratislavský koncert vypredaná.

Unikátna hologramová technológia, ktorá fanúšikom sprostredkuje opäť na pár minút ich milovanú Whitney Houston, bude mať na javisku špeciálnu podporu - živú kapelu, spevákov a tanečníkov.

Aj sedem rokov po smrti a len pár týždňov pred štartom svojho celosvetového hologramového turné Whitney Houston opäť kraľuje hudobným rebríčkom. Jedným z najúspešnejších svetových hitov je aktuálne singel Kygo & Whitney Houston: Higher Love, ktorý práve teraz boduje v rádiách po celom svete. „Dôvod, prečo je také ťažké prespievať cover piesní Whitney Houston je jasný – ona totiž bola naozaj jedna z milióna,“ hovorí Marty Tudor zo spoločnosti BASE Hologram, ktorá vytvorila hologram Whitney Houston. Hoci Whitney už nie je medzi nami, jej hudba tu bude s nami navždy,“ dodáva Pat Houston, bývalá manažérka Whitney Houston a prezidentka spoločnosti The Estate of Whitney E. Houston, ktorá spravuje umelecké dedičstvo legendárnej speváčky, a ktorá spoločnosti BASE Hologram udelila súhlas na vzdanie pocty Whitney Houston formou unikátneho hologramového turné.

Zdroj: TV JOJ

The Whitney Houston Hologram Tour: An Evening with Whitney je dielom technologickej spoločnosti BASE Hologram, ktorá tvorí i hologramové koncerty nesmrteľných legiend Marie Callas či Roya Orbisona. Do Bratislavy túto veľkolepú šou prináša festival CITY SOUNDS, ktorý pravidelne organizuje na Slovensku koncerty hviezd ako Macy Gray, Gregory Porter, Marcus Miller a iných.

Exkluzívnym mediálnym partnerom koncertu je Televízia JOJ. „TV JOJ nikdy nechýba ako partner pri pokrokových eventoch, navyše, ak využívajú najmodernejšie technológie budúcnosti.  Sme radi, že v našom vysielaní môžeme podporiť  takú udalosť, akou je prvý hologramový koncert v Strednej a Východnej Európe, ktorý sa uskutoční práve v Bratislave,“ vyjadrila sa riaditeľka marketingu TV JOJ Ivana Semjanová.  Mediálnymi partnerom šou sú tiež Rádio Expres, Denník N a portál Modrykonik.sk.

Predaj vstupeniek na podujatie: https://citysounds.sk/whitney-houston/