Nová talentová talk show Jara Slávika! Na čo sa môžete tešiť už dnes večer?

Ešte stále žijeme s obmedzeniami, ktoré nám nedovoľujú stretávať sa, ako by sme chceli, či zažívať plnohodnotne spoločenské udalosti. Avšak svet moderných technológií umožňuje spájať ľudí aspoň virtuálne. Preto aj Jaro Slávik moderuje novú talk show BooYang TV, ktorá je plná zaujímavosti, pikošiek, rád a tipov. Už dnes večer sa môžete tešiť na zaujímavých hostí.

Koronavírus síce svet na istý čas ochromil a spomalil, avšak úplne ho nezastavil. Mnohí z nás sa nestretávajú tak, ako by si predstavovali, koncerty, akcie či podujatia sú nateraz stopnuté, no otvárajú sa nové príležitosti, ako ľudí predsa len spojiť. Vďaka internetu a moderným technológiám si mnohí z pohodlia svojej obývačky môžu pozrieť napríklad BooYang TV, novú talk show Jara Slávika, aká tu ešte nebola.

Už dnes večer sa môžete v live vysielaní na www.joj.sk tešiť na zaujímavých hostí. Samozrejme, nebude chýbať obávaný kat zo show Česko Slovensko má talent Jaro Slávik. Práve on sa prostredníctvom moderných technológií spojí so Štefanom Havlíkom, Rasťom Valentom i Radkou Szombathovou.

Vystúpi aj akrobatická skupina so zameraním na parkour, freerunning, street workout či break dance Born to Trick. Chýbať nebudú originálne videá, užitočné tipy i neoceniteľné rady. Preto si novú talentovú talk show rozhodne nenechajte ujsť!

Nenechajte si ujsť skvelú show už dnes o 21:00 hod. na www.joj.sk! Reláciu si pozrite TU.