Kali maká aj počas pandémie! Jeho nová chytľavá pieseň vás dostane!

Aj Kaliho dobehla pandémia koronavírusu, vďaka ktorej sme všetci izolovaní. Hoci mal byť raper momentálne na turné, súčasná situácia mu to neumožňuje. Svoje koncerty presunul na koniec roka. O kontakt so svojimi fanúšikmi však prísť nechce, preto sa rozhodol je nielen aktívny na sociálnych sieťach, ale svetlo sveta uzrel aj jeho nový song Baví nás, ktorý každého strne na pozitívnu vlnu.

Aj Kali sa v týchto týždňoch zdržiava prevažne doma a v kruhu svojej krásnej rodinky. Svoj čas trávi predovšetkým so ženami jeho života - manželkou Alicou a dcérkou Nelkou. "Chýbajú mi koncerty a kontakt s fans, extrémne. Ale prijal som to, ako to je, a fixol sa na ne dve ešte viac ako predtým. 24/7 a teším sa na každé ďalšie ráno," vyznal sa jeden z najúspešnejších slovenských raperov na sociálnu sieť.

Kali však nezabudol ani na svojich fanúšikov. Hoci sa s nimi nemôže stretnúť na koncertoch, rozhodol sa urobiť im aspoň radosť. Svetlo sveta preto uzrela jeho novinka Baví nás, ktorá je nielen chytľavá, ale vás strhne na pozitívnu vlnu. Presvedčte sa sami!

Tagy: Kali