Kali odsúva kariéru na druhú koľaj: Manželku čaká operácia, musím sa starať o dcérku!

Obľúbenému raperovi sa za posledný rok zmenil život od základov. Vo februári sa stal po prvý raz otcom, keď mu jeho manželka Alica priviedla na svet dcérku Nelku.

Raper Kali je už presne rok otcom rozkošnej dcérky Nelky. Práve otcovstvo v ňom mnohé zmenilo a ako sám tvrdí, už nikdy nebude taký, ako bol predtým. „Je pravda, že odkedy som sa stal otcom, tak úplne ináč vnímam všelijaké osudy rôznych rodín alebo ľudí. Sú, napríklad, filmy, ktoré si už v živote nechcem pozrieť. Filmy, kde sa unášajú deti. Filmy, s tragickým koncom, kde sa niečo stane nejakým deťom alebo zvieratám. Na tieto veci som bol vždy háklivejší, ale teraz, keď už som otec, tak sa mi to ťažšie vstrebáva,“ zhodnotil Kali.

​Úspešný raper si chce chvíle so ženami svojho života naplno vychutnať, a preto pred kariérou uprednostňuje rodinu. Nechce sa totiž prizerať, ako mu to všetko pretečie pomedzi prsty. „Určite máme menej koncertov. Dosť koncertov v podstate odmietame. Na jednej strane treba určite zarábať a postarať sa o rodinu, na druhej strane, nechcem byť ten kariérista, ktorý sa zrazu zobudí a jeho dcéra bude mať sedem rokov. Síce budú naškrabané peniaze, ale ja budem niekde na prístrojoch, lebo to nebudem zvládať po fyzickej stránke,“ skonštatoval. Z nakrúcania relácie V siedmom nebi sa taktiež ponáhľal domov. Jeho žena Alica má totiž aktuálne zdravotné problémy a musí jej o to viac pomáhať. „Manželka pôjde asi na operáciu, lebo má pruh. Nesmie nejako extrémne manipulovať s malou, nesmie ju dvíhať, takže, som tam teraz číslo jedna v týchto veciach,“ povedal pre joj.sk Kali.

V7N Kali, Lianka, Vilo Zdroj: TV JOJ