Bacuľky, ktoré inšpirujú ženy po celom svete: TIETO hviezdy prerazili aj s kilami navyše!

Normálna váha by mala byť základom zdravého životného štýlu. No ak už niekto má kilečká navyše, rozhodne by nemal byť terčom posmechu. Predstavujeme vám ženy, ktoré prerazili vo svete šoubiznisu aj napriek tomu ( a možno práve preto), že majú kypré krivky.

V súčasnom konzumnom svete, a to najmä v americkom šoubiznise, je vo vnímaní ženskej krásy stále v popredí extrémne štíhla postava. Idolmi sú často vychudnuté herečky, speváčky a modelky, s ktorými sa bežné ženy často porovnávajú. Nuž, a odraz v zrkadle mnohým dámam spôsobuje nepríjemné pocity, ba až depresie. Hoci nadváha či obezita reálne ohrozujú zdravie, rozhodne by nemali byť dôvodom na ponižovanie, lynčovanie či posmievanie. O to viac ženy milujú celebritné bacuľky, ktoré dokázali preraziť aj vo svete XS aj napriek tomu, že majú kypré tvary.

Napríklad, modelka Ashley Graham si celú kariéru postavila práve na svojich šťavnatých krivkách. Ďalšia modelka kyprejších tvarov, Kelly Brook, patrí k najsexi ženám planéty a podľa prieskumov medzi mužmi má všetko to, čo by mala mať. Nie váhu, ale talent si všímali fanúšikovia a producenti aj pri hviezdach ako Adele, Beth Ditto či Nicky Minaj.

​Samostatnou kategóriou sú hollywoodske herečky, ktoré to mali zrejme najťažšie. Nie je ľahké stať sa hviezdou a stavať si hereckú kariéru s bacuľatou postavou v Hollywoode, v ktorom štíhlučká Jennifer Lawrence o sebe povedala, že je podľa tamojších štandardov obézna. No, tieto ženy to dokázali. Azda, najviac „body shamingu“ alebo posmeškov kvôli postave si zažila Mellisa McCarthy. Pred rokmi o nej poniektorí hovorili ako o hrošici, nechutnej a obéznej žene či sucho zhodnotili, že má veľkosť traktora. Lepšie na tom nebola ani Austrálčanka Rebel Wilson, ktorá bola pre svoje krivky taktiež odsudzovaná a odstrkovaná. Dokázali sa s tým však popasovať a svojím nadaním a nasadením dokázali, že na konfekčnej veľkosti v práci nezáleží. A práve to dodáva nádej tisíckam žien po celom svete, ktoré tieto celebrity milujú.

Sledujte film Ladíme 3 s Rebel Wilson už dnes o 20:35 na JOJke!