Pribudne v šoubiznise ďalšia mamička-päťdesiatnička? Sisa Sklovská otvorene o dieťati!

Muzikálová diva sa otvorene vyjadrila v súvislosti so celebritnými tehuľkami a mamičkami v zrelom veku. Plánuje aj temperamentná tmavovláska prírastok do rodiny?

V slovenskom šoubiznise sa v poslednej dobe narodilo množstvo bábätiek a niekoľko sa ešte len na svet vypýta. Hrdými mamičkami však nie sú len mladšie ročníky, ale aj dámy, ktoré sú v zrelom veku. Tesne pred päťdesiatkou sa dcérka narodila manželke Števa Skrúcaného, Erike Judínyovej, a v radostnom očakávaní je aj 51- ročná politička Monika Beňová.

Najnovšie sa k téme materstvo vyjadrila aj muzikálová diva Sisa Sklovská. Podľa jej slov nie je nič čudné na tom, keď žena otehotnie aj vo vyššom veku. „Čo sa týka Eriky Judínyovej, to viem, že sa veľmi snažili o dieťa a nakoniec sa im to podarilo. Trvalo im to veľmi dlho. Štefan mi dokonca aj hovoril, že si povedali, že to už nechajú tak a uvidí sa. Tiež som mu povedala, nechajte to tak, ono to príde. A prišlo! Erike, samozrejme, veľmi gratulujem, keďže je to jej prvé dieťa. O Monike Beňovej som sa dozvedela len nedávno. Rovnako tak jej gratulujem. Dnešná doba je úplne iná. Dnes si ženy môžu dovoliť mať dieťa aj po päťdesiatke,“ myslí si Sisa.

Sisa Lelkes Sklovska s manželom Sisa nevylúčila možnosť, že sa pridá k celebritným mamičkám v zrelom veku. Zdroj: Profimedia

Keďže má na tehotenstvo v zrelom veku pozitívny názor, natíska sa tak otázka, či nad tým uvažuje aj ona sama. Príchod bábätka do ich rodiny nevylúčila. Ja to celé absolútne nechávam na čas. Žiadne tlačenie na pílu. Celoživotne hovorím, aj mojím študentom spevu, nech je to len prirodzene. Kebyže sa to stane mne s manželom, bola by som nadšená, veď by to bolo moje prvé dieťa. Opakujem, netreba tlačiť na pílu a všetko rozpočítavať na dni a sekundy. Treba to nechať na prírodu,“ uzavrela 54- ročná diva.