Agáta Prachařová má nové tetovanie: Odhalila počet svojich milencov?!

Lieči si snáď rozvádzajúca sa Agáta Prachařová svojimi tetovaniami ranenú dušu? Po tom, čo sa definitívne rozpadol jej vzťah s porotcom Česko Slovensko má talent Jakubom Prachařom, nechala si K. ako Kubo na svojom prste prerobiť na kosoštvorec. Teraz zase prekvapila novým skvostom na svojom tele a dosť neobvyklom mieste.

Agáta Hanychová, ktorá sa počas rozvodu s Jakubom Prachařom opäť vrátila ku svojmu dievčenskému menu, patrí medzi ženy, ktoré majú záľubu v tetovaní. Na tele ich má hneď niekoľko, napríklad veľkú abstraktnú maľbu na ramene, ktorá zakrýval pôvodný nápis "In God i Trust" s gýčovitými anjelskými krídlami. Malé písmenko, gramaticky nesprávne, totiž budilo rozpaky.

Teraz sa rozhodla ozdobiť si miesto trochu netypické - dlaň. Na ľavú ruku si nechala ihlou nakresliť srdiečka a usmievavé emotikony už minulý rok v máji, ale dlaň ruky je celkom zradná na tetovanie, atrament tam nedrží a často dôjde k vypadávaniu farby. Preto sa rozhodla kresbu obnoviť, pribudli srdiečka a veselí smajlíci - aj tajomné čiarky na jednom z prstov. Tých má na ľavom prstenníku rovno šesť, v rôznych farbách, od modrej cez žltú až po červenú.

"Vôbec to nebolí... nie, ty vo*e, au," sťažovala si tmavovláska počas práce tatéra, len krátko po tom, čo sa na dva dni vzdala detí - Kryšpín vyrazil do tábora a Mia išla k otcovi Jakubovi. Niet pochýb, že také tetovanie musí byť veľmi nepríjemné, predsa len dlaň je citlivé miesto. "Píšete mi, aký má význam to moje tetovanie. Tak to je význam len pre mňa, a tie čiarky, to je, samozrejme, počet partnerov, ktorých som vo svojom živote mala," vyhlásila Agáta v instastories. Či to bol vtip, alebo nie, to vie len samotná tmavovláska.

View this post on Instagram

Par novejch;) #love @lucky_hazzard

A post shared by Agata Hanychova (@agatahanychova) on