Tento sexoš že má 40?! A navyše je aj single!

Hollywoodsky krásavec Channing Tatum oslávil v apríli okrúhlu štyridsiatku. A vyzerá to tak, že začína ďalšiu kapitolu života.

Channing Tatum, ktorého si môžete pozrieť už dnes večer vo filme Logan Lucky: Miliónová lúpež, pred pár mesiacmi oslávil okrúhlu štyridsiatku. Oslavy sa však nedočkal, keď nebezpečný koronavírus spôsobil, že sa nevidel ani len so svojimi najbližšími, nieto priateľmi. Nebol to ale jediný dôvod, prečo neoslavoval.

​Hercovi sa totiž život zrútil ako domček z karát. Ešte pred pár rokmi bol mužom, ktorý žil v zdanlivo spokojnom manželstvo a doma ho vítala atraktívna Jenna Dawan s dcérkou Everly. Svoju ženu však Channing podvádzal so speváčkou Jessie J a Jenna sa o nevere nedozvedela od neho, ale z médií. Manželstvo sa rozpadlo a každý z nich si išiel svojou cestou.

Kým Channing bol po boku svojej o 8 rokov mladšej krásky šťastný, jeho bývalá manželka, ktorá sa síce zoznamovala so súčasným partnerom Stevom Kazeom, bola stále na dne. Avšak karty sa obrátili. Jenna sa síce z rozpadu manželstva spamätávala dlho, no momentálne je šťastná a navyše sa jej narodil synček. Channingovi však jeho láska nevydržala. Zostal úplne sám. Vzťah so speváčkou bol ako na húsenkovej dráhe, stále sa schádzali a rozchádzali, až dospeli do definitívneho konca. Nuž, dámy, tento sexi herec je teda voľný.

Channinga Tatuma môžete vidieť vo filme Logan Lucky: Miliónová lúpež už dnes večer o 20:35 hod. na JOJke!