Bez holej hlavy si ho už nevieme predstaviť: Aha, ako vyzeral Vin Diesel s hustou hrivou!

Obľúbený herec Vin Diesel je známy svojím imidžom drsniaka, ktorý mu pri práci naozaj pomáha. Hora svalov, tetovania a holá hlava sú skrátka jeho poznávacími znameniami. No viete si predstaviť, ako kedysi vyzeral s hustou kučeravou hrivou?

Už v detstve bol rebelom. V rannom veku sa venoval športu a ako mladík s vypracovanou postavou robil vyhadzovača v newyorských nočných kluboch. Až neskôr zatúžil po herectve a na svoju veľkú rolu si musel pár rokov počkať. Teraz je to uznávaný a talentovaný herec. Vin Diesel je jedným z najobľúbenejších hercov a celosvetovú popularitu si získal najmä prostredníctvom filmovej série Rýchlo a zbesilo.

Drsniacky imidž mu pri jeho filmových úlohách rozhodne prepožičiava ráznosť a silu. Hora svalov, množstvo tetovaní a holá hlava skrátka pôsobia dostatočne nebezpečne a neprístupne. Práve hlava „na koleno“ je jeho najvýraznejšou črtou a s vlasmi si ho už azda ani nevieme predstaviť. O to viac všetkých prekvapilo, keď sa Vin prostredníctvom sociálnej siete pochválil snímkou, na ktorej pózuje s hustými kučeravými vlasmi. Zábery síce pochádzajú z detstva, no vďaka nim si aspoň zhruba vieme predstaviť, ako by vyzeral, ak by žiletky nechal ležať úhorom. Či už s hrivou, alebo bez nej, isté je, že Vin Diesel má svoje čaro!

Vin Diesel Zdroj: archív V.D.

Sledujte film Rýchlo a zbesilo 6 už dnes o 20:35 na JOJke!