Sexicu Jasona Stathama bez mejkapu a retuše nespoznáte: TOTO, že je tá kráska?

Hrdina z akčných filmov si získal srdcia žien po celom svete, no to jeho patrí len jedinej. Sexi modelke Rosie Huntington-Whiteley, s ktorou tvorí harmonický pár. Aj zvodná blondínka je však v bežnom živote obyčajnou ženou a matkou, ktorá bez retuše a šikovných maskérov vyzerá úplne inak, než na módnom móle.

Obľúbený herec Jason Statham sa teší veľkej popularite najmä medzi predstaviteľkami nežnejšieho pohlavia. Hoci nejedna dáma by rada spočinula v jeho náručí, on žije v harmonickom vzťahu s krásnou modelkou Rosie Huntington Whiteley, s ktorou vychovávajú synčeka Jacka Oscara. Sexi blondínka, ktorá sa preslávila najmä ako modelka z prehliadok známej značky Victoria´s Secret, patrí k najkrajším ženám planéty. Je ozdobou každého módneho móla, spoločenského podujatia či titulnej stránky časopisu.

Keď sa však z podväzkov a čipkovanej spodnej bielizne oblečie do pohodlných kúskov, z tváre si odlíči hrubú vrstvu mejkapu a svetlo reflektorov vymení za prirodzené svetlo, z oslnivej sexice sa stáva úplne obyčajná žena. Síce krásna, no tuctová a ničím výnimočná. Ak by ste ju stretli na ulici, len ťažko by ste v nej spoznali dračicu z módnej prehliadky. Navyše, paparazzi na fotkách odhalili, že Rosie aj po tridsiatke stále bojuje s akné. Nuž, aj toto je dôkaz, že dobrý mejkap a retuš dokážu naozaj divy a krása mnohých známych dám je skôr ilúziou, než realitou.

Vychutnajte si Jasona Stathama vo filme Rýchlo a zbesilo 8 už dnes o 20:35 na JOJke!