V luxuse už od perinky: Dominika Cibulková vycálovala za topánočky pre syna stovky eur!

Bývalá tenistka je známa tým, že miluje módu a rada si dopraje aj luxusné kúsky, o akých sa bežným Slovákom ani len nesníva. Z ich cenoviek sa totiž vám totiž raz dva zatočí hlava. Šetriť rozhodne nemieni ani na svojom synčekovi Jakubkovi!

Bývalá tenistka Dominika Cibulková sa netají tým, že má rada luxus. Potrpí si na značkové oblečenie, kožuchy, topánky či kabelky, za ktoré neváha oplieskať aj ročný príjem bežného Slováka. Za rozšafné míňanie tenisom zarobených peňazí si už neraz vyslúžila najmä na sociálnych sieťach veľkú vlnu kritiky. Podľa všetkého sa šetriť rozhodne nechystá ani na svojom prvorodenom synčekovi Jakubkovi. Ten totiž od perinky vyrastá v úplne iných podmienkach než väčšina jeho rovesníkov.

Pred pár dňami jej rozkošný drobec absolvoval krstiny a ako inak, všetko bolo naozaj veľkolepé. Cirkevný obrad prebehol v bratislavskom Dóme svätého Martina a odtiaľ sa rodinka a hŕstka známych a kamarátov presunula na breh Dunaja. Tam na nich v exkluzívnom podniku čakala honosná hostina. Všetko bolo okázalé, luxusné a akoby vystrihnuté z hollywoodskeho filmu. Hoci sa priemerne zarábajúcemu človeku už pri pohľade na túto pompéznosť tají dych, v nemom úžase ostane, keď sa dozvie cenu Jakubkových topánočiek. Cibulkovej syn mal totiž na tejto špeciálnej udalosti obuté bielomodré šnurovacie papučky od známeho francúzskeho módneho domu. Ich cena sa podľa informácií na oficiálnej stránke môže pohybovať v rozmedzí od 230 – 350 eur. Nuž, keď luxus, tak poriadny!