Emma Drobná a Filip Šebo oslávili svoje prvé výročie: Aha, sú zaľúbení ako tínedžeri!

Keď prasklo, že speváčka a bývalý futbalista tvoria nový pár nášho šoubiznisu, viacerí nedôverčivo dvíhali obočie. Desaťročný vekový rozdiel a niekoľko stroskotaných vzťahov ľudia považovali za mínusy. No, zdá sa, že opak je pravdou!

Na konci minulého roka vyplávalo na povrch, že speváčka Emma Drobná a bývalý futbalista Filip Šebo tvoria novú dvojicu v slovenskom šoubiznise. V čase, keď ich tajomstvo prasklo, však spolu randili už niekoľko mesiacov. Kým spočiatku boli opatrní a na verejnosti sa veľmi neprezentovali, časom svoju lásku prestali tajiť. Fanúšikom sa pravidelne chvália spoločnými romantickými fotkami z výletov, ako aj z bežného každodenného života. Obaja sú an fotkách vždy vysmiati od ucha k uchu, srší z nich šťastie, zamilovanosť a vidieť, že oči majú len jeden pre druhého a spoločné chvíle si užívajú plnými dúškami. Sú skrátka ako také hrdličky.

Pred pár dňami oslávili svoje prvé výročie a pri tejto príležitosti na sociálnych sieťach obaja nešetrili slovami, ktoré boli plné lásky a náklonnosti voči tomu druhému. ,,Rozjasňuješ moje dni už presne rok. Tak veľmi ťa milujem! napísala sympatická speváčka. Vo svojom vyznaní lásky nezaostával ani bývalý futbalista. Milujem ťa, žena moja,“ napísal jej s niekoľkými srdiečkami. Už teda ostáva len čakať, kedy zaľúbencom zaznejú svadobné zvony. Držíme palce!