Strata otca ju stále neprebolela: Dcéra Paula Walkera poslala do neba emotívne slová!

Niektoré odchody nás nikdy neprestanú bolieť. Ide najmä o tie, pred ktorými sme sa s daným človekom nestihli rozlúčiť a povedať mu, ako veľa pre nás znamenal. Takýmto odchodom je určite aj tragická smrť herca Paula Walkera.

Koniec novembra roku 2013 sa navždy zapísal do pamäti miliónov ľudí po celom svete. Neďaleko Los Angeles totiž pri tragickej autonehode vyhasol život len 40-ročnej hviezdy filmov Rýchlo a zbesilo – Paula Walkera. Táto náhla strata otriasla fanúšikmi, umeleckým svetom, no najmä jeho rodinou. Hercova jediná dcéra Meadow mala vtedy len 15 rokov a s otcovou smrťou sa dodnes nevyrovnala. Hoci od tejto tragédie už pretieklo veľa vody v rieke, Paulov koniec stále bolí. Všetkých.

Spôsob, akým sa dnes už dospelá žena snaží vyrovnávať so stratou otca, je dobročinnosť. Walker svoju dcéru odmalička viedol k filantropii a ona pred pár rokmi založila charitatívnu organizáciu, ktorá sa stará o záchranu oceánov. Rozkošné dievčatko tak vyrástlo v človeka s veľkým srdcom. Od tragédie, počas ktorej prišla o otca, ubehlo už takmer sedem rokov, no jeho strata ju stále bolí. Dôkazom sú emotívne slová, ktoré mu poslala do neba prostredníctvom sociálnej siete. „Žiarivé slnko, ktoré je ťažké nájsť. Budeš navždy mojím najlepším priateľom!,“ napísala Meadow.Bol to moment, keď som si uvedomila, že sme spriaznené duše. Všetko najlepšie k narodeninám najkrajšej duši,“ odkázala zas v deň, keď by Paul oslavoval 47. narodeniny. Čas sa, žiaľ, nedá vrátiť späť, no Meadow aspoň ostali spomienky, ktoré jej zo srdca nikto nikdy nevymaže.

Sledujte posledný film Paula Walkera – Rýchlo a zbesilo 7 – už dnes o 20:35 na JOJke!